Beşiktaş Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulu İstanbul’daki Ataköy Atletizm Salonu’nda başladı. Siyah-beyazlı kulübün 37. başkanının belirleneceği kongrede üyeler sandık başına gidiyor.

Altınordu’nun genç yıldızları göz doldurdu Altınordu’nun genç yıldızları göz doldurdu

Genel kurul saygı duruşuyla başladı

Olağanüstü seçimli genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açıldı. Divan başkanlığına oy birliğiyle Uğur Poyraz seçildi. Genel kurulda başkan adayları Serdal Adalı ve Gürkan Aksoy’un listeleri yarışacak.

27 bin 588 üyenin oy hakkı var

Beşiktaş Kulübü’ne kayıtlı 27 bin 588 üye, kurulan 30 sandıkta oy kullanabilecek. Oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek. Seçimde Serdal Adalı beyaz, Gürkan Aksoy ise turuncu renkli oy pusulası ile temsil ediliyor.

Kurul seçimleri de yapılacak

Genel kurul kapsamında denetim kurulu, disiplin kurulu, seçme ve sicil kurulu seçimleri de gerçekleştirilecek. Başkan adaylarının konuşmalarının ardından oy kullanma işlemi başlayacak. Seçim sonuçlarının aynı gün açıklanması bekleniyor.

Kaynak: İHA