Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri kaydeden Semih Kılıçsoy, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galip geldikleri için mutlu olduğunu dile getiren Semih, “Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi çalıştık. Hafta içi çalıştıklarımızı sahaya iyi yansıttık. Ben de takımıma gollerle katkı sağladım. Çok mutluyum" diye konuştu.

A Milli Takım forması giymek için çok çalışıyorum

Hayalinin A Milli Futbol Takımı’nın formasını giymek olduğunu söyleyen Kılıçsoy, "Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. A Milli Takım forması giymek hayalim. Bunun için çok çalışıyorum. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun "Sacha Boey için ödenen bonservis bedelini geçip rekor bir bedelle başka bir kulübe transfer olabileceğini düşünüyor musun?" şeklinde gelen sorusuna ise Kılıçsoy, "Onları pek düşünmüyorum. Oynamaya ve hep daha fazlasını vermeye odaklıyım" şeklinde cevap verdi.

Uçar: Transfer talepleri gelmeye başladı

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar; "Semih uzun yıllar umarım Beşiktaş'ta oynar ama zannetmiyorum. Çok tutamayız. Teklifler zaten başladı." dedi.

Feyyaz Uçar açıklamasında; " Avrupa'da bitti ama bizde transfer devam ediyor. Bugün bir oyuncu geldi. Lider bir oyuncu. İki kulüp anlaşmaya çok yakın. O mevkide de diğer mevkilerde de istediğimiz şekilde gelişirse transferleri yapacağız. Semih uzun yıllar umarım Beşiktaş'ta oynar ama zannetmiyorum. Çok tutamayız. Teklifler zaten başladı. Sayın Montella da kadroya davet edecektir muhtemelen. Avrupa Şampiyonası'nda da oynarsa sonrasına bakacağız." dedi. 

Uçar sözlerinin devamında; "Amartey iyi bir ön libero olabiliyor. İlk 11 ve yedeklerden çok fazla bir ayrılık olmayacaktır. Semih bizim için forvette çok önemli bir silah. O olmadığında sıkıntılar yaşıyoruz." açıklamasında bulundu.

Hakemler hakkında konuşan Feyyaz Uçar; "Biz herkese adil şekilde yönetim istiyoruz." dedi. 

Kaynak: iha