Ünlü oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz günlerde tek kişilik gösterisi için Denizli'ye gitmişti. Burada aniden rahatsızlanan Laçin hastaneye kaldırıldı. Doktorlar yürümesi bile yasak dedikleri Laçin için ameliyat kararı aldılar.

Ameliyat sonrası Laçin'den ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Berna Laçin şu ifadeleri kullandı: Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu  geldi ve hocamız durumu şöyle açıkladı :

“Ameliyat 9 saat sürdü ve  çok zor bir ameliyattı , sırtta , omurlar arasından çıkan disk omurilik zarını yırtmış ve içeri batmış ,aşırı kemikleşmiş , karşısında da benzer bir disk daha çıkmış o yüzden ameliyat çok uzun sürdü . Onları temizleyip aldık, üç omura toplam altı tane vida yerleştirip plaka ile kapattık. Çok çok nadir gözüken bir vaka, bunu ders olarak da okuttacağız. Omuriliğin kendini tamir etmesi için bir hafta-on gün hastanede yatağa bağlı kalacak , hiç kalkmayacak, kendini iyice tamir etsin ondan sonra oturtup yürütürüz . Ameliyat çok başarılı geçti, yürümen mucize zaten o halde bu kadar süre nasıl idare ettin o ayrı hikaye …”

Not: Fotoğrafta Azmi Hocamızın yanındaki kişi de daha önce Azmi Hocamızın mucizesi ile yıllar önce çok büyük bir trafik kazasında boynundan onura paramparça olan canım arkadaşım Tuğba…

Yine Azmi Hocanın mucizesi ile o fotoğrafa ayakta katılacağım günü bekliyorum.

Editör: Özlem Çimen Durmaz