İki günlük program kapsamında ilk gün Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıkan heyet, yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Başkan Sandal, “Sonsuza kadar aynı inanç ve kararlılıkla Ata’mızın izindeyiz” dedi.

2 GÜNLÜK ANKARA PROGRAMI

CHP Bayraklı heyeti Başkent'teki ilk gününde Anıtkabir'i ziyaret etti. Başkan Sandal ve beraberindeki heyet, yarın saat 13.00’daki CHP TBMM Grup Toplantısı’nı takip edecek daha sonra ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret edecek. Bayraklı heyetinin Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleriyle de bir dizi temasta bulunduktan sonra İzmir’e döneceği öğrenildi.

 “SONSUZA KADAR İZİNDEYİZ ATAM”

Anıtkabir ziyareti sonrası Başkan Sandal, "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan asla ayrılmayacağız. CHP Bayraklı heyeti olarak bugün bu kararlılığımızı da Ata’mızın huzurunda bir kez daha gösterdik. Aydınlık yarınlara olan inancımızla birlikte dayanışmamız ve birliğimiz de büyüyecek. Sonsuza kadar aynı inanç ve kararlılıkla Ata’mızın izinde yürümeye devam edeceğiz” dedi.

KOL KOLA, GÖNÜL GÖNÜLE OLACAĞIZ

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin de, “Ata’mızın yolunda, fikirleri ışığında her alanda ve her zaman mücadelemizi sürdüreceğiz. Gücümüzü onun fikirlerinden alırken, gösterdiği hedefe ulaşmak için tüm örgütümüzle alanlarda kol kola, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi