İnsanlar bayramda eğlenebileceği aktiviteler arıyor. Arkadaşlarla yapılacak en keyifli aktivitelerin başında gelen paintball İzmir'de de büyük bir zevkle oynanıyor. Adrenaline doyacağınız ve eğlencenin dibine vuracağınız paintballı İzmir'de oynayabileceğiniz en iyi yerleri derledik.

Paintball nedir?

Paintball takım oyunudur. 2 takım karşılıklı kozlarını özel bir arazide paylaşır. Bu aktivite son derece eğlenceli fakat tesis özelliklerinin bu spor için uygun olması şart. Örneğin parkurun, gerçek bir savaş hissiyatını yaşatabilecek nesnelerden tasarlanması gerek. Ayrıca tesis parkuru ne kadar geniş olursa, eğlence düzeyi de o derece yüksek olur. En iyi İzmir paintball yerleri listesindeki Seyirtepe, Angelpark ve Batı Paintball tesisleri kalitesiyle en iyi kriterlere sahip noktalar.

Seyirtepe Paintball (Biraders)

Doğadaki salaş ve temiz havalı ortamıyla Seyirtepe, İzmir paintball aktivitelerinde ilgi çekiyor. Parkuru oldukça geniş ve savaşmak için güzel setleri bulunuyor. Maksimum 16 kişiye kadar oyun oynama kapasitesi var. Kıyafet, mermi  ve silah temini tesiste yapılıyor. Güzel özelliklerinden biri de kahvaltı seçeneği de olması. Dileyene bir paket satış da yapılıyor. Kahvaltınızı yapıp güzel bir eğlenceye atılabilirsiniz.

ADRES: Postacılar, 7368/5. Sk. No:15, 35520 Bayraklı/İzmir

Ulaşım: ESHOT'un 147 numaralı otobüs hattıyla buraya ulaşabilirsiniz.

Angelpark Paintball

Buca Cennet vadisindeki Angelpark Paintball, doğanın kalbinde oldukça macera dolu parkuruyla beğeni kazanıyor. Silahların kalitesi ve verilen mermi sayısı katılımcıları tatmin ediyor. Parkuru çok büyük değil ancak 5’e 5 bir maç için yeterli özelliktedir. Güzel havalarda tercih edilir. En iyi İzmir paintball yerlerinden olan Angelpark’ta yapacağınız tüm aktivite kamerayla kayıt altına alınmaktadır.

ADRES: Zafer, Cennet Vadisi, Atatürk Cd. no 1, 35370 Buca/İzmir

TELEFON: 0532 281 24 12

Ulaşım: ESHOT'un 176-177 ve 277 numaralı otobüs hatlarıyla buraya ulaşabilirsiniz.

Paintball fiyatları ortalama ne kadar?

İzmir'de paintball oynamak için ekonomik paket olarak yaklaşık 220-280 lira civarında, büyük paket olarak ise yaklaşık 400-480 lira civarında ücret ödersiniz.

Editör: Tuğkan Üsküp