İzmir'de yaz sıcakları kendini iyiden iyiye gösterirken İzmirli vatandaşlar şimdiden tatil planları oluşturmaya başladı. İzmir'de ilçe belediyelerinin sunduğu birçok havuz imkanı bulunuyor. Bunlardan biri de Bayraklı Yüzme Havuzu. Peki Bayraklı Yüzme Havuzu'na nasıl gidilir? Bayraklı Yüzme Havuzu giriş ücreti 2024

Bayraklı Yüzme Havuzu

Bayraklı Belediye’sine ait olan açık yüzme havuzu, İzmir’in en çok tercih edilen yüzme havuzları arasında yer alıyor. 2012 senesinde tadilattan geçen ve tekrardan vatandaşlar ile buluşan Bayraklı Yüzme Havuzu, belediyenin sosyal tesisleri içinde konumlanıyor. Havuz yarı olimpik ölçülerdedir. Havuzu Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü işletiyor. Her sene haziran ayında faaliyete başlayan havuz yaz mevsiminde İzmir halkının serinlemek ve yüzme eğitimi almak için sık olarak uğradığı yerlerden biri.

Akşam saat 18’e kadar açık olan havuz, bu saatten sonra da havuz başı düğün, nişan ve sünnet gibi etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Yaz spor etkinlikleri dahilinde 5-17 yaş arasındaki kişiler için dört gün boyunca yüzme eğitimi verilen Bayraklı Yüzme Havuzu yüzme öğrenmek isteyenler için de iyi bir seçenektir. Eğitimler, uzman bireyler tarafından veriliyor Aynı zamanda kadınlar ve ailelere özel farklı günlerde yüzme olanağı sunuluyor.

Bayraklı Belediyesi yüzme havuzu ölçüleri;
- Derinlik, 1 ve 3 metre yani değişkendir
- Boyu, 25 metre yarı olimpiktir
- Eniyse, 12.5 metredir.

Bayraklı Yüzme Havuzu giriş ücreti 2024

Bayraklı Yüzme Havuzu, 0-7 yaş arası çocuklara ücretsiz hizmet veriyor. 7 yaşından büyük bireyler için ise giriş ücreti 30 TL.

Bayraklı Yüzme Havuzu nerededir? Nasıl gidilir?

Bayraklı Yüzme Havuzu oldukça merkezi bir konumda yer alıyor.
Havuzun açık adresi ise şu şekilde: Fuat Edip Baksi Mahallesi, 35590 Bayraklı/İzmir

Ulaşım: 290-502-608-800-912 numaralı ESHOT otobüsleri ile Bayraklı Yüzme Havuzu'na kolayca ulaşabilirsiniz.

Özel araç ile gelmek isteyenler için aşağıya bir harita bilgisi bıraktık. Haritaya tıklayıp yol tarifi oluşturarak Bayraklı Yüzme Havuzu'na kolayca ulaşabilirsiniz.

Editör: Tuğkan Üsküp