BATÜDER (Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği) tarafından yapılan Olağan Genel Kurulun ardından seçilen 2023 – 2026 Dönemi Yönetim Kurulu içerisinde görev dağılımı yapıldı.

BATÜDER Yönetim Kurulu Başkanlığına Akın Kazançoğlu, Genel Sekreterliğe Şahin Leventoğlu, Başkan Yardımcılıklarına Gafur Alişer, Mehmet İşleticiler, Hayriye Değirmenci Yadel, Barış Sabancı, Genel Sekreter Yardımcılığına Yağız Kaan Kazançoğlu, Saymanlığa Deniz Gök seçildi. Yönetim Kurulu Üyeleri sorumluluk paylaşımlarında ise; Oda Borsa ve Basından Sorumlu Mehmet Korkmaz, Balkan Ülkelerinden Sorumlu Mustafa Nezir, Sağlık ve Akademiden Sorumlu Dr. Serdar Canko, Kültür ve Sanattan Sorumlu Suat Yılmaz, Dernek Vakıf STK’lardan Sorumlu Koray Eroğlu, Üye İlişkileri ve Ziyaretlerinden Sorumlu Salih Demiryürek, Yeni Üye Kazandırmadan Sorumlu Süha Deviren, Kültür ve Sanattan Sorumlu Suat Yılmaz, Organizasyon ve Sponsorluklardan Sorumlu Tarkan Ayhan, Eğitim ve Burslardan Sorumlu Ercan Çelik, Fuarlardan Sorumlu Mutlu Şangüder, Proje ve Teşviklerden Sorumlu Arsev Düşenkalkan olarak görev dağılımı oy birliği ile gerçekleştirildi. Dernek Denetim Kurulu Üyeleri ise Ahmet Telyar, Belkıs Baştürk ve Şükrü Daşkın gibi isimlerden oluştu.

BATÜDER Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Akın Kazançoğlu yaptığı açıklamada; “Derneğimizin yeni dönemde de başarılı projelere ve işbirliklerine imza atmaya devam edeceğiz. Genel Kurul Toplantımızda aramıza yeni katılan üyelerle ve bugün gerçekleştirdiğimiz ilk Yönetim Kurulu Toplantımızla tazelendiğimizi ve yeni normale geçiş sürecinde baharın gelişiyle heyecanımızın oldukça yükseldiğini mutlulukla görmüş durumdayım. Her zaman belirttiğim sözü tekrarlıyorum, BATÜDER’li olmak ayrıcalıktır” dedi.

Editör: Duygu Kaya