Sertifika törenine Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Kesken'in yanı sıra, akademisyenler ve Batı Anadolu Grubu yöneticileri de katıldı. Törende bir konuşma yapan Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Batı Anadolu Grubu olarak çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemekten memnuniyet duyduklarını belirterek, "Kurum İçi İşletme Yönetimi Programı'mıza grubumuza bağlı 5 şirket ve 13 birimden çalışanlarımız katılabiliyor. Bu yılki mezunlarımızla birlikte MBA sertifikası alan çalışanlarımızın sayısı 36'ya ulaştı. Çalışanlarımızın kariyer planlamasında yol gösterici olacağına inandığımız bu programı hayata geçirmemize destek olan Ege Üniversitesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi.

Batı Anadolu ile birlikte sanayi-üniversite işbirliğine yönelik örnek projeler ürettiklerinin altını çizen Dekan Prof. Dr. Jülide Kesken ise “Kolaylıkla olmaz denen bir şeyi başardık ve sanayi-üniversite işbirliğinin farklı alanlara nasıl yapılabileceğini kanıtladık. İki kurumu doğru yöntemlerle bir araya getirdiğinizde ortaya çıkan sonuçlar, diğer kurumlar için de iyi bir örnek niteliği taşıyor" diye konuştu.

Batı Anadolu Grubu 2013 yılından bu yana, Ege Üniversitesi ile Kurum İçi İşletme Yönetimi (MBA) Programı uyguluyor. Program, 177 saatlik 9 modülden oluşuyor. Batı Anadolu Grubu, insan kaynakları politikası doğrultusunda yüksek lisans yapan tüm çalışanlarını esnek çalışma saatleri ile de destekliyor.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi