Yeni yılın herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Selvitopu, işçilerle birlikte pasta kesti onların yeni yılını kutladı.

Sıkıntıları aşmasını bilen bir toplumuz

Belediye bürokratları, şirket müdürü, meclis üyelerinin de katıldığı kutlama da, 2022 yılının genel hatlarıyla zor bir yıl olarak geçtiğini 2023 yılının ise ülkemizin tarihi açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Selvitopu  “Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hediye ettiği Cumhuriyetin 100. Yılını hep beraber tamamlamış olacağız. 100. Yılına geldiğimizde Türkiye Cumhuriyeti  çok daha güçlü ve istikrarlı bir devlet yapısı haline geldi. Sorunlarımız var ama yokluktan var olmuş bir ülke, bunları da aşmasını bilecektir” dedi.

Çalışanın alın teri ve emeğin değeri her şeyin önünde gelir

Toplu iş görüşmelerinin devam ettiğini de hatırlatan Selvitopu, yılbaşından sonra da sendikayla görüşmelerin devam edeceğini idari olarak da toplu sözleşmenin tamamlanmasından yana olduklarının altını çizerek “Bizim için çalışanın alın teri ve emeğin değeri her şeyin önünde gelir. Belediyenin istikrarlı bir yapıya kavuşması için çalışmaya devam ediyoruz. Sizler iş üretiyorsunuz. Bizler de kenti ayakta tutuyoruz. Önümüzdeki dönemde de sıkıntıları aşarak belirli bir noktaya geleceğimizden hiç bir şüphem yok” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Selvitopu işçilerle birlikte yeni yıl pastasını birlikte kesti.