İZ GAZETE-  AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından, "Sadece binalar değil, merkez de çürümüş" ifadelerini hedef aldı. 

 “CHP’nin her zamankinden daha vahim hale gelen kaos yaratan tutumu, bu deprem felaketiyle ayyuka çıktı" diyen Sürekli, "Biz birlik beraberlik ile bu süreci atlatalım derken, onlar doğal afet istismarcılığı yaparak siyaset yapıyorlar, yazıklar olsun” açıklamasında bulundu.

Sürekli'ye ilk tepki CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'ndan geldi. Aslanoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kendinizi devletin yerine koymayı bırakın. Siz devlet değil hükümetsiniz. Ve herkes görüyor hükmedemiyorsunuz. Halkımızın yanında olun. Dertlerini çözün. Çözmediniz. Yönetemediniz." ifadelerini kullandı.

Siz devlet değil hükümetsiniz

Aslanoğlu'nun yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Kendinizi devletin yerine koymayı bırakın. Siz devlet değil hükümetsiniz. Ve herkes görüyor hükmedemiyorsunuz. AKP yönetemiyor. Siz yönetemiyorsunuz diye halkımızı yalnız mı bırakalım ? Bugüne kadar olduğu gibi halkımızın her derdinde yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Size de çok kez söyledik. Yine de tekrar edelim. Halkımızın yanında olun. Dertlerini çözün. Çözmediniz. Yönetemediniz."

Editör: Duygu Kaya