Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray ile Yukatel Adana Demirspor RAMS Park'ta karşılaştı. Maça taraftarının da desteğiyle hızlı başlayan sarı kırmızılılar aradığı golü 22'de buldu. Sağ kanattan topla beraber gelen Tete pasında Kerem Aktürkoğlu'nu buldu. Savunma arkasına koşan Sacha Boey ile topu buluştu ve penaltı noktasından yaptığı vuruşla ağları bulmayı başardı.

Golden sonra ataklarını kesmeyen sarı kırmızılı takım 7 dakika sonra farkı ikiye çıkardı. Pape Abou Cisse'nin uzun pasında araya giren Torriera pasında Icardi'yi buldu. Icardi'de ceza sahasına koşu gösteren Kerem Aktürkoğlu'na pasını aktardı. Kerem'in kalecinin üstünden yaptığı aşırtma vuruşta top ağlara gitti ve fark ikiye çıktı.
Uzatma dakikalarında Adana Demir M'Baye Niang'ın penaltıdan attığı golle durumu 2-1'e getirdi ve ilk yarının sonucunu tayin etti.

Son gol İcardi'den geldi

Mücadelenin ikinci yarısında Adana Demir hızlı ataklarla beraberlik için pozisyonlara girmeye çalışırken ev sahibi ekip ise boş alanları kullanıp farkı artırmaya çalıştı. Maçta son sözü ev sahibi ekip söyledi. Uzatma dakikalarında kazanılan penaltıyı gole çeviren Icardi maçın skorunu tayin etti. 3-1. Sarı kırmızılılar bu sonuçla puanını 40'a çıkarttı ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

Editör: Esra Seyirden