Antalya'nın 4 ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangınları, özellikle yerleşim alanlarına yakın bölgelerde büyük panik yarattı. Yangının sıçradığı ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un villasının bulunduğu Kundu bölgesindeki alevler, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Sahnede ünlü manken Özge Ulusoy'a şok suçlama: Salon buz kesti
Sahnede ünlü manken Özge Ulusoy'a şok suçlama: Salon buz kesti
İçeriği Görüntüle

Antalya'daki yangınlar hızla yayıldı

Bugün sabah saatlerinde Antalya'nın 3 farklı noktasında orman yangınları çıktı. Yangınlar, yerleşim yerlerine yakın bölgelerde başladığı için büyük bir panik yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangınları söndürmek için yoğun çaba sarf etti.

bulent-ersoy-yangin-2

Bülent Ersoy'un villasına sıçradı

Gazipaşa ilçesinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak Aksu ilçesi Kundu bölgesindeki yerleşim alanlarına ulaştı. Alevler, ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un villasına kadar sıçradı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Ersoy'un danışmanı Arzu Acay, "Görüyorsunuz dostlarım, Sayın Diva'mızın villası da şurada. Ramak kala orman resmen yandı, kül oldu. Diva'mızı güçlükle de olsa tahliye ettik. İtfaiyeci kardeşlerimizden de Allah razı olsun, hemen müdahale ettiler." şeklinde bir açıklama yaptı.

Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Yangının sıçradığı Bülent Ersoy'un villasındaki alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle hızla kontrol altına alınmaya başlandı. Ersoy'un sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Yangın söndürme çalışmaları devam ederken, vatandaşların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi için de önlemler alındığı öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ