Teknik direktör Serdar Sabuncu, gelecek hafta konuk edecekleri lider Tire 1922'nin evinde Maltepespor'la oynayacağı randevuyu takip edecek. Sabuncu'nun yardımcıları ise bir sonraki hafta karşılaşacakları Turgutluspor'un, Silivrispor'u konuk edeceği müsabakayı izleyecek. Oynayacakları her karşılaşma öncesi rakipleri analiz ettiklerini dile getiren Serdar Sabuncu, "Lig ikinci yarıda çok daha zor geçiyor. Her türlü hazırlığı yapıyoruz" dedi.

Savunmada son haftalarda başarılı olduklarını, bunu sürdürmek için daha yoğun çalışacaklarını ifade eden Sabuncu, "Alttaki takımlar, zirve yarışı veren ekiplere karşı rahat galibiyetler almaya başladı. İkinci yarının ilk 2 haftasında çetin bir mücadele yaşanacağını gördük. Rakipler kadrolarını güçlendirdi, biz transfer yapamadık ancak Hayrullah'tan sonra önümüzdeki hafta Halil'in de tamamen iyileşip aramıza katılmasını bekliyoruz. Bu iki futbolcumuzu yeni transfer olarak görüyoruz" diye konuştu. Yarın saat 14.00'te Gaziemir Tesisleri'nde Atatürk büstünün açılışını yapacak.
 
KONGRE GÜNÜ

Altay Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin (ASDD) olağanüstü genel kurulu yarın yapılacak. Alsancak'taki dernek binasında gerçekleşecek kongrede mevcut Başkan Eren Gevgeli'nin aday olmayacağı öğrenilirken, başka aday çıkmaması halinde tek listeyle yapılacak seçimde Dr. Aybars Akoğlu'nun başkanlık görevini üstleneceği bildirildi. Akoğlu'nun listesinde Namık Kemal Marmara, Çağdaş Karabaş, Gürsel Canerler, Cüneyt Oğuz, Birsen Koban, Hakan Ceylan, Prof. Dr. Sinan Akgöl, Doç. Dr. Burcu Çakaloz, Ali Mütevellioğlu, Alp Sönmezışık, Umut Samaraz, Ali Oğuz Yavaş, Uçar Gündem, Aylin Barış gibi isimler yer alıyor.
 
YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI

Altay Yüzme Şubesi sporcularından Eda Yalçın, İstanbul'da devam eden Türkiye Yıldızlar Yüzme Şampiyonası'nda 50 metre kelebekte altın madalya kazandı. 13 yaş kategorisinde yarışan Eda Yalçın, 29.20'lik derecesiyle Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Eda'yı ilk tebrik eden antrenörü Altay Oygüç oldu. Şampiyona 24 Ocak Pazar günü sona erecek.
 
Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)
 

 

Editör: Haber Merkezi