Ünlü oyuncu Al Pacino'nun, Baba, Kadın Kokusu, Heat ve Şeytan'ın Avukatı gibi ikonik filmlerde yer alan dört çocuk babası, 82 yaşındaki Al Pacino'nun dördüncü kez baba olacağı açıklandı. ABD medyasında yer alan haberlere göre, Pacino'nun 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah'ın hamileliğiyle ilgili geri sayım başladı.
Alfallah'ın 8 aylık hamile olduğu bildirilirken, Al Pacino'nun menajerleri de bu gelişmeyi doğruladı. Al Pacino, 33 yaşındaki kızı Julie ve 22 yaşındaki ikizleri Olivia ve Anton'dan sonra dördüncü kez baba olacak.

Bebeğin cinsiyeti hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Alfallah ile Al Pacino, 2022'nin Nisan ayında görüntülenmiş ve bazı kaynaklar, çiftin Covid-19 salgını sırasında birlikte olduklarını belirtmişti. Yakın bir kaynağa göre, "Alfallah genellikle yaşlı zengin erkeklerle birlikte oluyor. Bir süredir ilişkileri devam ediyor. Yaş farkı bir sorun değil" yorumunda bulundu.

Alfallah daha önce 74 yaşındaki rockçı Mick Jagger ve 60 yaşındaki milyarder Nicolas Berggruen ile ilişkiler yaşamıştı.
Al Pacino'nun 79 yaşındaki yakın arkadaşı Robert De Niro da kısa bir süre önce Tiffany Chen adlı kız arkadaşıyla bebek sahibi olmuştu ve De Niro bu bebeğiyle yedinci kez baba olmuştu.

Editör: Özlem Çimen Durmaz