Türkiye, pazar günü yapılacak genel seçimlere odaklanırken Bayraklı CHP İlçe Örgütü yürütülen seçim çalışmaları kapsamında son 5 günde 80 bin haneye ulaştı. Binlerce vatandaşın Millet İttifakı’na desteğini alan 250 kişilik gönüllü ordusu tüm ilçeyi kapı kapı gezdi. Stratejik propaganda kapsamında 13 mahalle belirleyen ilçe örgütü, 22 bin 827 apartmanda 78 bin 752 haneyi belirledi. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin öncülüğünde oluşturulan ekipler; 75. Yıl, Adalet, Alpaslan, Bayraklı Merkez, Cengizhan, Çay, Çiçek, Emek, Fuat Edip, Refik Şevket, Tepekule, Gümüşpala ve Muhittin Erener Mahallelerinde çalışma yürüttü.

CHP Bayraklı zafere hazır (7)

Kimse kaybetmeyecek, biz kazanacağız

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da CHP İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek gönüllülerle bir araya geldi. Başkan Sandal “Hepinizi kutluyorum. Bayraklı ilçe örgütümüze teşekkür ediyorum. Bugüne kadar CHP’ye oy vermemiş ailelerimizin CHP’ye oy vereceğini söylemesi mutluluk verici ve bu hepimizin başarısı. Bu, iktidara inanmış arkadaşlarımızın eseri. Biz Bayraklı’da bunu başardık! Toplumun her kesimine gidip dertlerimizi anlattık, onları dinledik; soframızdaki ekmeğimizin, derdimizin, tasamızın aynı olduğunu gördük ve aynı noktada buluştuk. Seçimi biz kazanacağız. Aile soframızı büyüteceğiz ve bu seçimin kaybedeni olmayacak” dedi.

Başka çare yok

Bayraklı’da aylardır sahada yürütülen çalışmalarda girilmedik sokak bırakmadan genel seçimlere hazırlandıklarını belirten İlçe Başkanı Didem Gültekin, “Birleşerek, büyüyeceğiz ve her zaman omuz omuza olacağız. Başka çare yok! Hep birlikte kazanacağız ve bu haksız, hukuksuz, adaletsiz düzeni değiştireceğiz. Bu ülkeye yeniden barış, mutluluk ve huzuru getireceğiz” dedi.

Editör: Duygu Kaya