Gün içerisinde saate baktıığınızda çift sayıları sürekli yan yana gördüğünüz oluyor mu? Bu durumlarda çoğu insan tesadüf deyip geçiyor. Fakat evren size bir mesaj vermek istiyor olabilir. En sık karşılan saatlerden biri de 11:11. İki çift rakamın yan yana gelmesi görenlerin merakını cezbediyor. Peki bu ilgi çekici sayı çiftinin altındaki mesaj ne?

11:11 saatinin kökeni ve anlamı: Pozitif düşünün! 

11:11 saatiyle karşılaşmanın tesadüf olduğunu düşünseniz de aslında güçlü bir spiritüel anlamı vardır. Çünkü Maya takvimi, 21 Aralık 2012'de saat 11:11'de yeni bir çağın başladığını ifade eder. Bu çift saat şu anlamlara gelebilir. Bu saatle karşı karşıya geldiğimiz zaman kendimize ve çevremizdeki insanlara yönelik farkındalığımız artar. Bu olumlu bir şeydir çünkü yakınlarımızdan öğreneceğimiz çok şey vardır. İçinde bulunduğumuz çıkmazdan ya da zor bir durumdan kurtulmamıza yardımcı olurlar.  Uzmanlara göre, 11:11 saati bize ilişkilerimize karşı dikkatli olmamız gerektiğini öğütler. Çevrenizde birçok insan özellikle tek bir kişiye fazlasıyla değer verdiğinize işaret edebilir. Dikkatli olun. Bu yüzden acı çekebilirsiniz. Sevgi mutluluğunuzun kaynağı olmalı, huzurlu ve sağlıklı bir ilişki içinde olmalısınız. Kendinizi kontrol edin ve yakınlarınızın tavsiyelerine kulak verin. Dışardan yönelttikleri bakış sizin için çok önemli olabilir!

Yaşadığınız bu hareketli dönem geçici ve bunun arkasından gelecek süreç size yaşadıklarınızı daha net görmenizi ve daha yükseği hedeflemenize imkan tanıyacak. Eğer 11:11'i gördüğünüz anda aklınızdan bir fikir geçiyorsa, bu fikir son derece yaratıcı olabilir ve sizi güzel bir maceraya taşıyabilir. Bu saat ayrıca şu anlamlara gelebilir: Değişim, hareket  Farkındalık Pragmatizm, gerçekçilik, aktivizm İsyankarlık, öfke Yaratıcılık, hayal gücü  11:11 ve aşk hayatınız 11:11 saati, ilişkilerinizde dikkatli olmanoz gerektiği anlamına geliyor. Birçok insan bir yakınınıza gereğinden fazla yakınlık gösterdiğinizi ifade ediyor. Dikkatli olun, bu yüzden canınız yanabilir! Aslında bu çifte saat tutkuyla ilişkilendirilir, ancak bildiğiniz gibi tutkular fazla ileri gittiği ya da paylaşılmadığı zaman kötü sonuçlar doğurabilir. 

11:11 ve aşk hayatınız

11:11 size iyi gelen ve acı veren unsurların birbirine bağlandığı ve üst üste bindiği bir ilişkiye işaret ediyor olabilir. Orta yol bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz ve bunun getirdiği huzursuzluk sizi zorluyor olabilir.  Evren size bu çift saati göndererek, kendinizi buna hazır hissetmiyorsanız ilişkinizden vazgeçmenizi değil, sadece bu tutkunun yol açabileceği zararlı sonuçların farkına varmanızı sağlamaya çalışıyor. Mevcut ihtiyaçlarınıza göre hareket etmek size kalmış, ancak aşkın her şeyden önce bir tatmin kaynağı olması gerektiğini ve hedefinizin sağlıklı ve huzurlu bir ilişki olduğunu unutmayın. İsteklerinze kulak verin ve yakınlarınızın tavsiyelerini isteyin. Onların dışarıdan bakışı size yardımcı olabilir.

11:11 - Koruyucu meleğinizin mesajınıza kulak verin

Koruyucu meleklerimiz ve spiritüel yol göstericilerimiz bize farklı şekillerde seslenebilir: Radyoda duyduğumuz bir müzikte, dualarımıza karşılık vererek ya da bize sürekli 11:11 gibi bir çift saat göstererek! Saatin kadranında bir çift saat gördüğümüz zaman bu bilincimizde önemli bir değişim yaşandığını ifade eder. 11:11 saati bizi ileri taşıyabilecek yaratıcı fikirlerimize rağmen, fazla kibirli ve biraz da otoriter davrandığımızın altını çizer. Bu yüzden de koruyucu meleğinizin çevrenizdeki insanlara karşı kırıcı davranmamamızı öğütler. Tek başınıza kalmanın size hiçbir faydası olmayacaktır

Şu anda kendinizi endişeli hissediyor olabilirsiniz, 11:11 bir sakinlik çağrısıdır. Kendinizi sakinleştirmek için kalp uyumu meditasyonu yapmayı deneyebilirsiniz.Bu yöntem çok etkilidir. Ayrıca meleğinize teşekkür etmeyi unutmayın. O, size bu çift saati göstererek her koşulda yanınızda olduğunu hatırlıyor. Yakında içsel değişimler yaşayacaksınız ve bu değişimlerin için dünyanızda olması muhtemel. Olaylara ve hayata bakış açınız değişebilir ve size birçok olumlu şey katabilir.

Editör: Tuğkan Üsküp