Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Bugün aşk ve ilişkiler ön planda olacak. Kendinizi ifade etmek ve coşmak isteyeceksiniz. Bağımsızlık hissi güçlü, ilişkilerde tutku ve samimiyet arayacaksınız. Para kazanma isteği ve şans oyunlarına eğilim var. Duygusal olarak değişkenlik yaşanabilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Bugün, sağlık ve iş konularında enerjinizi denetim altında tutmanız gerekebilir. Sabırsızlık, acelecilik ve patavatsız konuşma konularında dikkatli olmalısınız. İşinizde sorumlulukları almaktan uzak durarak boş vermişlik içinde davranabilirsiniz. Kendi bencil isteklerinize daha fazla yönelebilir ve asıl yapmanız gerekenleri erteleyebilirsiniz. Ayrıca, içsel duygularınızın size baskı uygulayabileceği ve iş konusunda çatışmalar yaşayabileceğiniz bir gün olabilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Bugün duygusal olarak heyecanlı ve ateşli hissediyorsunuz. Sevilmeyi isteyen bir çocuk gibi macera arzusu ve özgürce hareket etme isteğiyle dolusunuz. Aşkta fethetme arzusuyla benzer düşüncelere sahip kişilere yönelebilirsiniz. Anlık dürtülerle tatmin olma eğilimindesiniz ve ilişkisi olanlar yoğun bir tutku hissedebilirler. Sakin olmanız ve sonuçları iyi hesaplamanız önemli. Istekleriniz yerine gelmediğinde küsme ve sabırsızlık gibi davranışlar sergileyebilirsiniz. Açık fikirli ve yeni şeylere karşı büyük bir açlık duyuyorsunuz, ancak yanlış dürtülerinizin esiri olma riskiniz var.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Bugün duygusal olarak gergin ve ani tepkiler verebilirsiniz. İçsel hareketlilik hissedebilirsiniz ancak dışarıya yansımayabilir. Enerjinizi doğru kullanmanıza engel olabilecek dürtülerle karşılaşabilirsiniz. Sırtınızdaki sorumlulukları fark etmeyen insanlar sakinliğinizi bozabilir. Bu durumda insanlar size anlayış göstermek yerine baskı uygulayabilir. Keyifsiz hissedebilir ve hastalanabilirsiniz. Kıskanan insanlar zayıf yanlarınızı kullanarak çevrenizdeki insanları etkileyebilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Bugün yüksek enerjiyle isteklerinizi gerçekleştirme şansınız yüksek. Olumlu düşünerek hedeflerinize odaklanırsanız başarı elde edebilirsiniz. Cesaretiniz ve kararlılığınız sayesinde yeni adımlar atarak başarılı olabilirsiniz. Açık sözlü ve direkt davranışlarınız çevrenizde beğeni kazandırabilir. Sabırlı olmanız gereken bir gün, olumlu işlere odaklanmalısınız. Enerjinizi olumlu yönde kullanmalısınız, aksi takdirde zarar verici olabilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Bugün duygusal olarak zor bir gün olabilir, ancak mantıklı düşünmeye odaklanmalısınız. Kendi görüşlerinizi aile üyelerine kabul ettirmeye çalışmak yerine objektif kararlar almalısınız. Sakin ve soğukkanlı kalıp ego çatışmalarından kaçınmalısınız. Sorumluluklarınız sizi yenilgiye uğratmasına izin vermemeli ve duygusal sıkıntılarınızı başkalarına yansıtmamalısınız.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Bugün, sözel iletişimdeki ateşli tavırlarınızın sizi başarıya götüreceği ve hedefleriniz için yönlendirme gücüne sahip olduğunuz vurgulanmaktadır. Zihninizi tek bir noktaya odaklamanız gerektiği belirtilirken, içsel dürtülerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlara öğretebileceğiniz çok şey olduğu vurgulanmaktadır. Ayrıca, farklı konular arasında rahatlıkla bağlantı kurabileceğiniz ve istediğiniz alanda söz sahibi olacak kadar bilgi öğrenebileceğiniz belirtilmektedir. Yabancı dil öğrenme, konuşma ustalığı, ilişkiler ve kısa yolculuklar açısından olumlu enerjiye sahip olduğunuz ve bu konularda girişimde bulunmanız gerektiği vurgulanmaktadır. Ayrıca, içsel dürtülerinizi orijinal düşüncelerinizle birleştirerek yenilikler yapabileceğiniz ve aktif olarak yaşamın içinde yer almanız gerektiği belirtilmektedir.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Bugün, enerjinizi olumlu yönlendirmeniz gerektiği vurgulanıyor. İnançlarınızla gerçekler arasında denge kurmalı ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Girişimlerinizi başarı şansınızın yüksek olduğu işlere odaklayarak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca ileriye dönük projeleriniz için yüksek eğitimle ilgili kararlar alabilir ve çevrenizde destek bulabilirsiniz. Araştırmacı yanınızı kullanarak yeni bilgiler edinebilir veya farklı yerlere yerleşim adına adımlar atabilirsiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Parasal konularda dikkatli olunması ve hedeflerin iyi düşünülmesi gerektiği vurgulanıyor. Risk almadan önce hayallerin gerçekçi olup olmadığı gözden geçirilmeli ve kararlar özenle verilmelidir. Güçlü olmak ve kararlılıkla ilerlemek önemlidir, ancak geri dönüşün olmadığı yollara adım atarken dikkatli olunmalıdır. Güvenli ve doğru yolları tercih etmek önemlidir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Bugün iş yaşamında agresif tepkiler verebilirsiniz ve hakkınızı almak için politik olmayan bir tavır sergileyebilirsiniz. Ayrıca duygusal olarak sertçe savunmalar yapabilir ve bilinçaltı dürtülerinizle ters orantılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu durum iş konusunda sorunlara yol açabilir, bu nedenle sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Bugün, arkadaşlarınızla birlikte hareket ederek girişimde bulunmak için cesaret ve çalışma şevkinizi gösterebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara hizmet etmek size haz verebilir ve özellikle bayan burç mensupları popüler olabilir. Ait olma duygusu güçlü olan bugün, liderlik gücünüzü kullanarak işleri organize etme yeteneğiniz ön plana çıkabilir. İnsanlar zekanıza güvendiği için size danışabilir ve yardım isteyebilirler. İş konusunda sıkıntı yaşayanlar ise yakın dostları aracılığıyla yeni fırsatlar bulabilirler.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Bugün, içsel çatışmalar yaşayabilir ve karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Dürtülerinizi kontrol altında tutarak emin adımlarla ilerlemek önemlidir. Geçmişi geride bırakarak dönüşüme hazırlanın ve destek almak için çekinmeden yardım isteyin. Kendi isteklerinizin peşinden gitme cesaretinizi kullanarak bugünü en verimli şekilde geçirebilirsiniz.

Editör: Esra Seyirden