Oğlak burcu kadını ile Yengeç burcu erkeği arasındaki burç uyumu, bazı zorluklarla birlikte genellikle uyumlu olabilir. 

Hırslı Oğlak kadını, duygusal Yengeç erkeği

Ciddi, hırslı ve pratik Oğlak burcu kadını iş hayatında başarılı olmak için sıkı çalışır ve güvenilir bir ortak arar. Duygusal ve koruyucu olan Yengeç burcu erkeği ise evine düşkün bir yapıya sahiptir.

İlişkide Oğlak kadınının pragmatizmi ve Yengeç erkeğinin duygusallığı arasında bir denge kurmak zor ama önemlidir. Oğlak kadınının, Yengeç erkeğinin duygusal ihtiyaçlarına anlayışla yaklaşması gerekirken Yengeç erkeği ise Oğlak kadınının hırslı ve iş odaklı doğasını kabul etmeli ve ona destek olmalıdır.

Oğlak burcu kadını Yengeç burcu erkeği uyumu

Yengeç su, oğlak ise toprak grubuna aittir. Köklerinin ve yaşam alanları birbirine zıt olduğu için hayatı ve olayları farklı yorumlarlar. Her ikisi de idealist bir karaktere sahiptir. Oğlak kadını ilişkisini ve kariyer planlarını bir arada yürütebilirken, yengeç erkeği için kariyeri çoğu zaman daha önceliklidir.

İkilinin yaşadığı aşk sakin ve zordur. Oğlak kadını için sevgilisiyle el ele film izlemek ya da birlikte yolculuğa çıkmak aşkın en duru ve güzel şekilde yaşanma biçimidir. Yengeç ise maceracı kişiliğe sahiptir ve aşkı duygusal bir macera olarak görür.

Editör: Duygu Kaya