İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçim süreci devam ederken bir aday adaylığı açıklaması da CHP Karabağlar Meclis üyesi Bülent Sözüpek'ten geldi. Sözüpek, Karabağlar Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığını sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu. Karabağlar'dan Meclis üyeliği aday adaylığı için dosyasını CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı'ndan alan Sözüpek yaptığı açıklamada şu açıklamalara yer verdi;

"2014 Yerel Seçimlerinde İzmir Karabağlar İlçesi İlçe Meclis üyesi aday adayı oldum ve partimizin Bayrağını Karabağlarda tekrar taçlandırarak meclis üyeliği görevine seçildim. Hep üretkenlik temelinde siyaset yapmayı görev edindim. Seçildiğim sürede partimiz grubu adına Plan Bütçe Başkanlığı ve partimizin Grup sözcülüğünü onurla ve severek yaptım. Belediyemizin Kesinleşen Bütçe ve Faaliyet raporlarını denetlemek için Denetim Komisyon Başkanlığını Yaptım. Karabağlar Belediyesi Spor Dernekleri Kulüp Başkanı olarak görev yaptım.Karabağlarda bulunan bütün STK larla Karabağların 58 Mahalle muhtarları ve kanaat önderleriyle hep diyalog halinde oldum. İzmir de Karabağları marka bir ilçe olması ve sosyal belediyecilik anlayışının uygulandığı çağımızın koşullarına ve teknolojiye uygun bir kent yaratmak için bilgi birikimimi ve vizyonumu bu kente hizmet için partim adına Karabağları yönetmek için bir dönem daha aday adaylığı başvurumu yaptım.
Cumhuriyet Halk Partisinin İktidar olması yolunda şahsım adıma tüm fedakarlık ve çalışmaları hangi görev olursa olsun yapacağım 1923 yılından bu yana geçmişi olan bir partinin üyesi olmaktan ve ona hizmet etmenin gururunu yaşamaktayım."

Editör: Haber Merkezi