Sarı-lacivertlilerde 3 sezondur görev yapan ve kariyerinde ilk defa şampiyonluk yaşayan Teknik direktör Suat Kaya, İzmir ekibiyle yola devam etmeyeceğini açıkladı. Bu ay sonunda sözleşmesi sona erecek deneyimli teknik adam yönetimle uzlaşamadığını söyledi. Menemen Belediyespor'a 3 senedir gururla hizmet ettiğini ifade eden Suat Kaya, "Burada güzel izler bıraktığımızı düşünüyorum. Yeni sezonda ben olmayacağım" dedi. 

5 Mayıs'ta olağanüstü genel kurula gidecek sarı-lacivertlilerde çalışmalara başlayan sportif direktör Cenk Laleci en kısa sürede yeni teknik adamın belirleneceğini açıkladı. Laleci, "Suat Kaya ile vedalaştık. Önümüzdeki yeni dönem için genç ve dinamik bir çalıştırıcı getireceğiz. Görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Bir yandan yabancı oyuncu taraması da yapan İzmir ekibinin Macaristan'ın Ujpest kulübünde görev yapan 24 yaşındaki Malili orta saha Alassane Diallo ile ilgilendiği öğrenildi. Menemen'de eski belediye başkanı, kulüp onursal başkanı Tahir Şahin ve yeni belediye yönetimi arasındaki Menemen Belediyespor gerginliği de devam ediyor.

DHA

Editör: Haber Merkezi