Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta Niğde Belediyespor deplasmanında aldığı 2-0'lık mağlubiyetin yaralarını pazar günü evinde Sarıyer'i yenerek sarmak isteyen Karşıyaka'da teknik heyetten ceza sınırındaki 3 isme uyarı geldi.

Yeşil kırmızılı ekibin kilit futbolcularından kaleci Erhan, golcü Can Erdem ve kanat oyuncusu Tayfun'un sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşeceğini ve gelecek haftaki Eyüpspor deplasmanında forma giyemeyeceğini hatırlatan teknik direktör Soner Tolungüç, oyuncularından dikkatli olmalarını istedi.

Aydınspor 1923 mağlubiyetinde gördükleri kırmızı kart sonrası 7'şer maç ceza alan ön libero Mustafa Aşan ve Zeki'nin yanı sıra sarı kart cezalısı ön libero Arif bu hafta forma giyemeyecek. Üç futbolcu gelecek hafta Eyüspor deplasmanında şans verilmesi halinde görev alabilecek. Sarıyer'in son 2 deplasmandan 6 puan çıkardığını dile getiren Teknik Direktör Tolungüç, "Rakip dış sahada daha iyi sonuçlara imza atıyor. Biz de evimizde taraftarımızın desteğiyle etkili oynuyoruz. İlk 5'teki yerimizi korumak için kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi