Cezası nedeniyle mücadeleyi tribünden takip eden Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, "Göztepe'nin yeri her zaman zirve, "Lig uzun bir maraton, her maçı ayrı ayrı düşüneceğiz. Ancak bize her zaman liderlik yakışır. Bu konuda herkes sorumluluğunun farkında ve başarıyı çok istiyor" diye konuştu.

Ümraniyespor galibiyetinin çok değerli olduğuna vurgu yapan Buruk, "Kazanmak çok önemli. Ancak futbolcularım oyun olarak daha iyisini yapmak zorundalar. Ümraniye karşısında golü bulduktan sonra farkı açmalıydık. Böyle olunca rakip ekstra motivasyon bularak bize zor anlar yaşattı" ifadesini kullandı.

Son haftalarda kanat oyuncusu Halil ve santrfor Jahovic'in iyi bir uyum yakaladığını belirten Buruk, "Ümraniyespor'u Halil ve Jahovic'in işbirliği ile yendik. Kalabalık savunmaları kanat oyuncularımızla aşmak durumundayız. Hem Halil hem de Tayfur görevini başarıyla yaptı" diye konuştu.

Cezalı olduğu yedek kulübesine giremeyen Buruk, "Kulübede olamamak, oyuncularımla iletişime geçememek üzücü. Ben de gereken dersleri alacağım ve daha dikkatli olacağım. Bundan sonra takımımı yalnız bırakmayacağım. En üzüldüğüm nokta maç sonunda sahaya girememek ve taraftarımızla yaşadığımız sevince katılamamak" açıklamasında bulundu.

Göztepe, gelecek hafta İzmir'de şampiyonluk adaylarından Eskişehirspor ile kozlarını paylaşacak. 

JAHOVİC'TEN MUTLUSU YOK 

Ümraniyespor deplasmanında attığı golle Göztepe'ye 3 puan kazandıran Adis Jahovic çok mutlu olduğunu söyledi. Gol sayısını 3'e çıkaran Makedon oyuncu, "Ümraniyespor maçında hepimiz yürekten mücadele ettik. Attığım gol sonrası taraftarımızın sevinci görülmeye değerdi. Onlar için söyleyecek söz bulamıyorum. Taraftarımızın desteğini arkamızda hissetmek bize güç veriyor" ifadelerini kullandı.

Jahovic'e asist yapan Halil de, "Gol attığımız pozisyonu antrenmanlarda çalıştık. İyi bir organizasyon yaptık" dedi.

 

Editör: Haber Merkezi