Transfer sezonun kapanmasına sayılı günler kala Göz Göz gözünü İstanbul takımlarında kadroya giremeyen oyunculara dikti.

İLK TAARUZ GALATASARAY’A

Göztepe transfer sezonu bitmeden kadrosuna hücumcu birkaç oyuncu katmak istiyor. Bunun içinde Mehmet Sepil ve yönetimi sürekli olarak Galatasaray’ın nabzını yokluyor. Sezon başında Galatasaray kadrosuna dahil edilen ve fazla forma şansı bulamayan oyunculardan olan Jimmy Durmaz Göz Göz’ün radarında. Jimmy Durmaz’ın da forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor. Maddi konularda anlaşılabilirse Durmaz sezonun ikinci yarısında Göztepe formasını terletecek.

ASIL HEDEF BELHANDA

Göztepe ve Galatasaray cephesinde bu gelişmeler yaşanırken Göz Göz’ün asıl hedefinin Faslı on numara Belhanda olduğu iddia edildi. Galatasaray’da sezonun ilk yarısındaki performansı ve yapılan transferlerden sonra iyice gözden düşen Belhanda’nın kiralık olarak İzmir ekibine gelebileceği öğrenildi. Göz Göz açısından bu transferdeki en büyük sorunun Belhanda’nın aldığı yüksek yıllık ücret olduğu ve Başkan Sepil’in bu sorunu sezonun geri kalanında oyuncunun alacağı ücreti kulübü Galatasaray ile yarı yarıya ödemek istediği iddia edildi.

Editör: Haber Merkezi