Teknik Direktör Serdar Sabuncu, sezon başında koydukları ilk hedefe ulaştıklarını belirterek, "Son 3 haftanın analizini yaptık; düşme hattıyla aramızda 6 puan var ancak alt gruptaki takımlar birbirleriyle oynayacak. Matematiksel olarak düşme ihtimalimiz kalmadı. Yine de kalan haftalarda rakiplerin kim olduğuna bakmadan Altay'a yakışır şekilde son düdüğe kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Kulübün yetiştiricilik misyonunu gerçekleştirdiklerini de ifade eden Sabuncu, "U19 takımından A takıma pek çok futbolcuyu entegre ettik. Onların gelişimini sağladık. Aynı zamanda U19 takımımızla bulundukları ligde son 8'e kalıp Antalya yapılacak Türkiye Finalleri'ne katılma hakkı kazandık. Önümüzdeki sezonun yapılandırmasına yönelik önemli adımlar attık. Türkiye'nin en genç ekibine sahibiz. 17-18 yaşlarında toplam 12 futbolcu oynattık. 20'li yaşlardaki deneyimli olarak gördüğümüz isimlerin değerine değer kattık. İyi iş çıkardığımızı düşünüyorum" diye konuştu.
 
Erdoğan'a vefa
 
BARBAROS Hayrettin İlkokulu'nda faaliyet gösteren Altay Futbol Okulları Levent Şubesi tarafından, eski Başkan Mehmet Erdoğan'ın adına düzenlenen futbol turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Okulda eğitim gören ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen turnuva sonrası minik öğrencilere kupa ve madalyaları verildi. Levent Mahallesi'nde yetişen ve aynı okulda 44 yıl önce eğitim gören Mehmet Erdoğan'a spora katkılarından dolayı plaket verildi. Erdoğan, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi