Buca Belediyesine ait bir işletme olan Dere Kafe, içerisinden şırıl şırıl bir dere akan, çocuklara ait oyun alanları olan, zipline imkanı bulunan ve bungalov evlerde kamp yapabileceğiniz muhteşem bir tesis. Peki Buca'da bulunan Dere Kafe nerededir? Nasıl gidilir?

Dere Kafe

Dere Kafe,Kaynaklar bölgesinin eşsiz doğasında ve tertemiz havasında şehrin yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenleri bekliyor.

Buca Belediyesi iştiraki BUCAMAR tarafından işletilen Buca Dere Kafe, İzmir'de yaşayanların şehrin stresinden uzaklaşıp doğa ile bütünleşmek için tercih ettikleri Kaynaklar'da yer alıyor.

İzmir Hijyen Kurulu tarafından denetlenen ve tüm denetimlerden başarıyla geçerek Turuncu Çember Sertifikası alan Buca Dere Kafe'de tüm ürünler taze ve günlük olarak tedarik ediliyor.

Buca Dere Kafe'de güne tertemiz bir havada güzel bir kahvaltı ile başlayabilir, Kaynaklar'ın tertemiz havasını ciğerlerinize doldurarak tazelenebilirsiniz.

Bisikletler için özel park yeri bulunan tesiste dilerseniz bisikletinizle dilerseniz yaya olarak çevreyi keşfe çıkabilir, Kaynaklar köyünün merkezinde kurulan üretici pazarından alışveriş yapabilirsiniz.

Zengin yemek ve içecek menüsüyle öğle ve akşam yemekleriniz için de Buca Dere Kafe'yi tercih edebilirsiniz. Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı olan İzcilik ve Doğa Sporları Merkezine ait bungalov evlerde kamp yapabilir ve Dere Kafe'nin imkanlarından kampınız süresince faydalanabilirsiniz.

Dere Kafe çalışma saatleri

Dere Kafe, hafta içi ve hafta sonu dahil olmak üzere 9:00-17:00 saatleri arasında hizmet veriyor. İşletme yalnızca Pazartesi günleri kapalı.

Dere Kafe nerededir? Nasıl gidilir?

Dere Kafe, Buca'da Kaynaklar olarak adlandırılan köy bölgesinde yer alıyor.

İşletmenin tam adresi şu şekilde: 29 Ekim, Hasan Saka Sk. No:4, 35395 Buca/İzmir

Ulaşım: ESHOT'un 176 ve 177 numaralı otobüsleriyle ve Buca Üçkuyular Meydanı'ndan kalkan Kaynaklar dolmuşları ile Kaynaklar'da bulunan Dere Kafe'ye ulaşabilirsiniz.

Editör: Tuğkan Üsküp