TUGAY CAN / İZ GAZETE - 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Karabağlar’da yüzde 42 oy ile belediyeyi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe örgütünde 2019 Mart’ında yapılacak olan yerel seçim hazırlıkları hız kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, yerel seçim sürecini gazetemize anlattı.

‘ADAY OLMAM SÖZ KONUSU DEĞİL’

Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurularının devam ettiğini aktaran Yıldız, aday adaylığı için önümüzdeki haftayı kritik olarak değerlendirdi. Herkesin aday adayı olma hakkı olduğuna dikkat çeken Yıldız,  “Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlar ile Cuma günü bir araya geleceğiz. Ancak şu anda benim aday olmam gibi bir durum söz konusu değil.” diye konuştu.

‘KARABAĞLAR’IN SİYASETİNE HAKİMİZ’

“Karabağlar’daki kalemizi koruyacağız” diyen Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü; “Şu anda mevcut belediye başkanımız var, bunun dışında da aday adaylarımız mevcut. Dolayısıyla Belediye Başkanı tarifi yapmam doğru olmaz. Ancak biz örgüt olarak, Karabağlar’ın yapısına ve siyasetine hakimiz. Genel Merkezimiz, örgütlerimizle birlikte aday adayları arkadaşlarımızla birlikte Karabağlar’daki kalemizi koruyarak, seçimi daha güçlü bir şekilde kazanacağımıza inancımız tamdır.”

Editör: Haber Merkezi