Ekol Hastanesi'nde yapılan rinoplasti (burun estetiği) ameliyatları hakkında yapılmış araştırma daha çok ameliyat sonrası renk değişikliği, ağrı ve ödem üzerinde duruyor. Araştırmanın sonucuna göre Ekol Hastanesi'nde yapılan rinoplasti ameliyatları sonrası hastaların daha az ağrı hissettiği ve daha az şişlik yaşandığına dikkat çekildi.

Ekol Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanlarından Doç. Dr. Çağlar Çallı yapılan araştırmanın ve sonuçlarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, bu tarz araştırmaların bilimsellik açısından önemli olduğunu kaydetti. Çalışmayı gerçekleştiren Doç. Dr. Çallı, renk değişikliği, ağrı ve ödem üzerine yapılmış araştırma sonucunun Rhinology Dergisi'nde yayımlanması ve hastane de yapılan rinoplasti ameliyatlarının tıbbi literatüre girmesi ile ilgili şunları söyledi:

"Bu tarz araştırmalar bizi mutlu ediyor. Ekol Hastanesi'nde hekimler olarak sadece sağlık hizmeti vermekle kalmıyor, hizmet kalitesini artırıp hastaların konforunu daha iyi hale getirmek için bilimsel yollara da başvuruyoruz. Araştırmalar ile hastanemizde yapılan rinoplasti ameliyatları sonrası hastalarımızın daha az ağrı hissettiği ve renk değişimi, ödem konularında daha rahat bir rehabilitasyon süreci geçirdikleri gözlemlendi. Yurtdışı kaynaklı yapılan araştırmalar sonucu Ekol'de yapılan ameliyatların başarısı kanıtlandı. Ekol Hastanesi olarak hasta sağlığına verdiğimiz önemin yanında bilimselliğe de katkı sağlıyoruz."


İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi