İzmir’de güzellik sektöründe yedi yıldır pek çok başarılı işe imza atan Diba Estetik Ve Güzellik Merkezi’nin sahibi Uz. Estetisyen Diba Barışan son bir yılda aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettiriyor. Sektörde yer alan güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak markasını güçlendiren Diba Barışan başarılı bir kadın girişimci olarak gençlere örnek oluyor.

Başarının bir insana yakışan en güzel şey olduğunu dile getiren Barışan kişiye özel butik hizmet anlayışıyla markasına değer kazandırdığını, alanında uzman güler yüzlü çalışanları ile başarısını paylaştığını ve ekip çalışmasının çok önemli olduğunu belirtti. Cilt bakımının önemine değinen barışan, kışın ve yazın yapılan bakımların farklı olduğunu yazın cildin yağ oranı artarken kışın cildin yağ ve nem oranının düştüğünü ezbere değil cildin ihtiyacına göre bakım yapılması gerektiğini önemle vurguladı.

Son olarak yaz kış ihmal edilmemesi gereken en önemli şeyin güneş koruyucu olduğunu belirten Uz. Estetisyen Diba Barışan güneş koruyucular bizi sadece güneşten korumakla kalmaz bilinen en iyi Anti-Aging güneş koruyuculardır dedi.

Editör: Haber Merkezi