CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, CHP İl Yönetimi ve Başkan Kocaoğlu'nu ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi. Ziyaret katılan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'da partililere seslenerek "Ben bugün sizleri dinlemeye, varsa sorularınızı cevaplamaya geldim. Örgütlü çalışmayı çok önemsiyoruz. Yerel Yönetimlerimizin yaptıkları hizmetleri halka anlatmakta, Örgütümüze büyük iş düşüyor. Sık sıkta örgüt ziyaretlerini gerçekleştiriyorum, bunu önemsiyorum" dedi. Kocaoğlu daha sonra partililerin sorularını yanıtladı.

CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel, yapacakları çalışmaları anlattı. Yüksel, "Maalesef, AKP iktidarı bu ülkeyi yönetemiyor. Zaten sorunları çözmek, terörü bitirmek değil, onları kullanmak istiyor. Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan halkımızı 8 defa 'Barışı Getiriyoruz' diyerek kandırdı" dedi.

AKP'nin ülkeyi getirdiği kaos durumundan kurtaracak, terörü bitirerek barışı sağlayacak tek bir alternatifin CHP Partisi olduğunu belirten Yüksel, "AKP İktidarının eline yüzüne bulaştırdığı ülke yönetiminin, tekrar Cumhuriyet değerleriyle birlikte normale döndürülmesi, kalıcı barışın sağlanması için halkın tek umudu vardır ve umudun adı CHP'dir, Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bu umudu gerçeğe dönüştürmek, halkımızın beklentilerini karşılamak için çok ve planlı çalışmamız şart. Ben katılımcı bir yönetimi benimsiyorum. Ortak akılla, birlikte bu işi başaracağız. Katkı koyacak, çalışacak, bizimle birlikte kapı kapı dolaşacak her üyemize ihtiyacımız var. Bu hedeflere giden yolda tüm örgütümüze güveniyorum" dedi.

İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi