TUGAY CAN / İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Menderes Belediey Başkan aday adayları ile kahvaltıda bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Menderes Belediye Başkan aday adayı olan on ismin katıldığı buluşmaya, şehir dışında olan  Ergun Özgun ve Haydar Topaç ve  katılamadı.

'ADAY GÖSTERİLECEK İSMİN ARKASINDA BİRLEŞİLMELİ'

CHP Menderes İlçe Başkanı Turgay Güler, İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice ve İl Yönetim Kurulu Hande Deniz Şentürk’ün de katılım sağladığı kahvaltılı buluşmada belediye başkan aday adayları bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, birlik ve beraberlik mesajı vererek kim aday seçilirse o ismin etrafında birleşilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

'PARTİMİZİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAKLARININ SÖZÜNÜ ALDIK'

Buluşmayı sosyal medyadan duyuran Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Menderes ilçe başkanlığımızın organize ettiği kahvaltıda Menderes belediye başkan aday adaylarımızla bir araya geldik. Menderes'i yeniden CHP'nin insan odaklı, dürüst, şeffaf, sosyal demokrat belediyeciliğiyle buluşturmak için çıktıkları bu yolda, hep birlikte partimizin başarısı için çalışacaklarının sözünü aldık." ifadelerini kullandı.

'OLUMLU BİR HAVADA GEÇTİ'

Buluşmayı gazetemize değerlendiren Menderes Belediey Başkan aday adayı Mehmet Gürbüz, kahvaltının olumlu bir havada geçtiğini, birlik ve beraberlik mesajları verildiğini söyledi. Gürbüz, "İl başkanımız önemli olanın parti olduğunu, bundan sonraki süreçte de hep birlikte olacağımızı söyledi. Olumlu havada geçen ve güzel bir toplantı oldu. Tüm aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi