İZ GAZETE- CHP'de kongre süreci devam ediyor. İlçe kongrelerinin ardından gençlik kolu başkanlığı kongre seçimleri yaklaşırken CHP Bornova Gençlik Kolu Başkanı Sadık Yıldız, gençlik kolları başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Sadık Yıldız, "Gençler coşarsa uyumaz bu kent! Azim ve kararlılıkla yeniden başlıyoruz. 9 Aralık 2017 tarihinde Bornova’nın azimli, Yılmaz gençlerinin teveccühü ile yol arkadaşımla birlikte böylesine onurlu bir göreve getirildik. Kaybalon gençlik heyecanını geri getirdik ve gençlerin bağımsız,özgür iradesiyle, boyun eğmeden siyaset yapma şiarıyla iki yıl boyunca çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Gençlerin aktif siyasette yer alması,özgür düşünceleri ile baş koyduğumuz bu onurlu dava da söz hakkının olması gerektiği düşüncesi ile gerek genel ve yerel seçimlerde, gerek parti içi yarışlarımız da gençliği en iyi şekilde temsil etmek için yoldaşlarımız ile mücadelemizi verdik ve başardık" ifadelerini kullandı.

'GENÇLİK KOLLARI CUMHURİYET DEVRİMLERİNİ YAPANLARDIR'

Yıldız ayrıca, "Her zaman Türk Gençliğine yakışır, Mustafa Kemal devrimlerinin ışığında yolumuza devam ettik. Partimizin demokrasi ateşini yaktığı ve iktidara emin adımlarla yürüdüğümüz bu günlerde gelen talep ve teveccühler doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolu Başkanlığı’na yeniden adaylık koymak başlı başına bir onurdur. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi nasıl herhangi bir parti değilse,Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları da öyle alelade kurulmuş bir gençlik organizasyonu veya yan kolu değildir. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları bu ülkeyi kuranlar, kurtaranlardır. Cumhuriyet devrimlerini yapanlardır. Emperyalizme meydan okuyanlardır. İşte böylesine onurlu bir mektepte yetişmenin gururunu tüm örgütüm ile yaşıyorum. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz teveccüh ve birlikte mücadele ruhundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla gençliği savunma ve temsiliyet anlamında, sizlerle birlikte omuz omuza mücadele etme kararlılığıyla, zaptedilememiş son kale olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin yılmaz genç neferleri ile birlikte yeniden başlıyoruz" açıklamasını yapan Yıldız, diğer adaylara başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi