İZ GAZETE - T24 yazarı Mehmet Y. Yılmaz, 14 Haziran tarihli köşe yazısında AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın oğlunun servetini kaleme almış ve Yıldırım’ın talebi üzerine İstanbul Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliği’nin kararı ile yazıya erişim engeli getirilmişti.

‘ONASİS’İ KISKANDIRCAK BAŞARI NE?’

Yılmaz erişim engelini ise 25 Haziran tarihli yazısında gündeme getirmiş ve ‘Binali Bey, beni üzdünüz, küstüm vallahi” demişti. Binali Yıldırım’da kimsede olmayan bir bilgi olduğunu belirten Yılmaz, o sırrı bana da söylesin, ben de oyumu vereyim açıklamasını yapmış ve, “Kimsenin sahip olamadığı bilgi ise hayatı boyunca kamuda çalışmış, aileden de aşkın taşkın serveti olmayan bir insanın çocuklarının Onasis’i kıskandıracak başarısını sağlayan ‘küçük ayrıntı’ idi. Maşallah sahip oldukları gemiler dört elin parmaklarından fazla. Benim başkasının servetinde elbette gözüm yok. Ama insaf edin lütfen, bu sırrın hiç olmazsa küçük bir bölümüne, bir ‘bonzai tekne’ alacak kadarına sahip olmamın Binali Bey’e ya da çocuklarına ne zararı olabilir? İnsanlık bundan ne kaybedebilir?” ifadelerini kullanmıştı.

‘GELEN TEK YANIT, SUÇ DUYURUSU OLDU’

T24 yazarı Yılmaz bugünkü köşe yazısında ise konuyu tekrar gündeme getirerek, ifade vermek için savcılığa gideceğini duyurdu. Bir aydır Yıldırım’a başarısının sırlarını sorduğunu belirten Yılmaz “Gelen tek yanıt, avukatlarının savcılığa yaptığı suç duyurusu oldu. Her neyse, yanıt gelmeyince biraz endişelenmedim de değil. Binali Bey, Allah’tan sıhhat ve afiyette olmanızı niyaz ederim. Şu yanıtı gönderiverin lütfen.” dedi.

Editör: Haber Merkezi