TUGAY CAN / İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirlendi. Uzunca bir süredir merak edilen ‘Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olur?’ sorusu bugün yanıtlandı.

Bugün gerçekleşen MYK toplantısı ve ardından PM toplantısının ardından Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklandı. CHP Parti Meclisi aldığı karar ile Cumhuriyet Halk Partisi’nde Belediye Başkan adayını Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer olarak belirledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde aylardır beklenen soru yanıt buldu ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde yarışacak olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı bugün gerçekleşen CHP Parti Meclisi sonrasında açıklandı.

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer oldu.

KOCAOĞLU’NUN SÜRPRİZ ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ UZATMIŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının 16 Ocak tarihinde gerçekleşecek Parti Meclisi’nden sonra gerçekleşmesi bekleniyordu. Ancak 1 Ekim’de aday olmayacağını açıklayan mevcut başkan Aziz Kocaoğlu’nun aday adayı olacağını açıklaması üzerine CHP Genel Merkezi tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanması ertelenmişti.

Bugün gerçekleşen MYK ve Parti Meclisi toplantılarının ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer oldu.

SEFERİHİSAR’DA ÖRNEK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI SERGİLEMİŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer oldu. Seferihisar’da 2010 yılından bu yana Belediye Başkanlığı görevini yürüten Soyer, geride kalan dokuz yılda sosyal belediyecilik anlamında birçok başarılı çalışmaya imza atmış ve örnek bir sosyal demokrat belediyecilik anlayışı sergilemişti.

Editör: Haber Merkezi