İZ GAZETE - 31 Mart seçimlerine az bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir’de yer alan Belediye Meclis üyesi adaylarını terörist ilan eden AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Hamza Dağ’a sosyal medyadan zor bir soru geldi.

Sosyal medya platformu twitter üzerinden süpertitiz isimli bir kullanıcı AKP’li Hamza Dağ’ı terletecek sorular sordu. Hamza Dağ’ın CHP’li Belediye Meclis üyesi adaylarını hedef göstermesini eleştiren kullanıcı, Hamza Dağ’a yönelik olarak şu ifadeleri kullandı:

“Kardeşi PKK’nın dağ kadrosundayken 1994’te çatışmada öldürülen, diğer kardeşi Siirt'te çatışmada öldürülen, ağabeyi ile yeğeni halen örgütün dağ kadrosunda bulunan Ağabeyinin oğlu 2006 yılında Kuşadası'nda çöp kutusuna bomba koyan ve 10 turistin ölümüne yol açan Muzaffer Arslan’ı neden AKP Batman Sason Belediye Başkan Adayı gösterdiniz? Söz konusu suçun şahsiliği ise neden İzmir CHP meclis üyesi adaylarını zan altında bıraktınız? Haklarında hiçbirinin, dahası yakınlarının bile kesinleşmiş hüküm yokken üstelik?”

Ayrıca Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Eski Başkanı Ali Düğdü’nün paylaşımını Hamza Dağ’a ileten kullanıcının paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

İşte Ali Düğdü’nün paylaşımı:

Editör: Haber Merkezi