ÜRGEN TEPE/ İZ GAZETE- Serter gazetemize verdiği demeçte adaylığını değerlendirdi. Serter Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok köklü bir parti olduğunu, parti içinde görev almanın herkes için onurla yapacağı işler arasında olduğunu ve parti delegeliğinden, il başkanlığına kadar  olan tüm görevleri yaptığını söyledi.

'MECLİSTE ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAYACAĞIM'

Serter "Sayın genel başkanımız, MYK üyelerimiz ve parti meclisimiz taktirleriyle İzmir'de 2 bölge 7. sırada görev almaktayım. Her şeyden önemlisi Türkiye Cumhuriyeti'nin bir bütün halinde yaşaya bilmesi. Allah nasip ederse milletvekili olduktan sonra mecliste bu bütünlüğü sağlayacak konumda yer alacağım" dedi.

"ÜLKEYİ KAOSTAN CHP KURTARIR"

Serter Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce içinde seçimi kazanacağını söyledi. Serter "Ülkeyi 16 yıllık iktidarlarında ciddi bir kaosa sokan bir iktidar var.Ülkeyi bu kaostan kurtarmamız gerekiyor. Ülkeyi bu kaostan kurtaracak olan parti Türkiye'nin kurucu partisi olan CHP'dir." dedi.

'TÜRKİYE'NİN KURTULMASININ ÖNÜNÜ KILIÇDAROĞLU AÇTI'

Serter referandumdan bu yana gelişen tüm olayların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı stratejilere bağlayan Serter "Tüm taşlar yerine oturdu.Türkiye'nin kurtulmasının önünü Kemal Kılıçdaroğlu açtı. 24 Haziran'da sonuçlarını alacağız. Türkiye'yi aydınlık bir ülke halini getirmekte bizlere düşecek." diyerek CHP'nin seçimlerden zaferle ayrılacağını söyledi.

'CUMHURİYETİ İLALEBET SÜRDÜRMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ'

Serter AKP Hükümeti'nin gitmesinin ardından çok ağır kalıntılar bırakacağını söyleyerek, bu kalıntıları temizlemenin zaman alacağını söyledi. Serter "Türk toplumunun ciddi bir gücünün gerekiyor. Olmayacak bir şey değil, biz Atatürk'ün evlatlarıyız, Atatürk ülkemizi nasıl temizlediyse Cumhuriyeti ilan ettiyse biz de Cumhuriyeti ilelebet sürdürmek için mücadele edeceğiz" diyerek daha zor  ve mücadele gerektiren günlerin geleceğinin altını çizdi.

Editör: Haber Merkezi