Öncel, birlik başkanı Yalçın Kocabıyık ve üyeleri birlik binasında ziyaret ederek aday adaylığı sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözlerine ilk kendini tanıtarak başlayan Öncel, CHP’ye ilk adımını nasıl attığını ve hangi kademelerde görev yaptığını anlatarak birlik üyelerini bilgilendirdi. Yoğun bir aday adayı çalışma süreci geçirdiğini belirten Öncel şunlara değindi: Belediye Meclis üyeleri halkta karşılığı olan bireylerden oluşmalıdır ve her mahalleyi temsil eden en az bir üye belediye meclis üyesi olarak seçilmelidir. Belediye sadece belediye başkanı tarafından yönetilemez. Meclis üyelerinin aktif rol aldığı bir belediye ve belediye başkanı olmak zorundadır. Benim belediye başkanlığımda her meclis üyesinin aktif rolü olacak. Aday adaylığı çalışma süreci inanılmaz zor bir süreçtir. Aday olduğum takdirde %65’e yakın oy almayı hedefliyorum. Kadınlara, çocuklara ve yoksul mahallelerimize pozitif ayrımcılık çerçevesinde hizmet edeceğiz. Bayraklı’yı halkçı, kapsayıcı ve sosyal belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız. Her zaman halk için çalışan ve halkın rantını düşünen bir belediye olacağız. Kimseyi ayrıştırmayacağız. Bayraklı’yı hoşgörünün, huzurun ve toplumsal dayanışmanın merkezi yapacağız. Karanlıklardan çıkıp aydınlık yarınlara el ele uzanacağız ve Bayraklı’ya derman olacağız.” dedi.



HALK İLE İÇ İÇE OLACAĞIZ

Konuşması sırasında birlik üyeleri tarafından alkışlanan ve destek gören CHP’li Öncel, sözlerine şöyle devam etti:

“Ben halkın arasındayım. Bayraklı’nın bütün mahallelerinin ne sorunu olduğunu biliyorum. Bunun tespitini yaptım. Halk bana baktığında kendini görüyor ve vatandaş partime verdiğim emeği fark ediyor. Yeterli birikime sahip olduğumu görüyor. Böylece bana yoğun bir destek veriyorlar. Umarım adaylığımız onaylanır. Belediye başkanı olduğumda sıradan bir belediye başkanı değil sıra dışı bir belediye başkanı olmak istiyorum."

Birlik başkanı Yalçın Kocabıyık ve birlik üyelerinden tam destek alan Öncel konuşmasının ardından birlik başkanı Yalçın Kocabıyık ve birlik üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekildi. Ardından Öncel’e birlik üye rozeti takılarak destek verildi.

Editör: Haber Merkezi