ÜRGEN TEPE/ İZ GAZETE- Okay 24. dönem genel seçimlerinde de İzmir 1. bölge 12. sıradan milletvekili  adayı olmuştu. Gençlik yıllarından bu yana CHP içinde aktif siyaset yapan Okay, ilçe yöneticiliğinin yanında belediye meclis üyeliği görevini  de yürüttü.

"SIRANIN HİÇ BİR ÖNEMİ YOK"

Okay, gazetemize verdiği demeçte örgütünün verdiği her görevi layığı ile yapacağını söyleyerek sıranın hiç bir öneminin olmadığını söyledi. "Çok çalışacağız, CHP'yi 25 Haziran'da iktidar yapacağız. Bu işler sırayla olacak işler değil, tabi ki seçilecek  sırada olmayı tercih  ederdim. Ama bu çokta problem edilecek bir durum değil benim için. 14'se 14, hiç sıkıntı yok. Biz alanlarda olacağız. Bugüne kadar olduğunu gibi örgütümüz için çalışacağız. Çekirdekten geliyorum, bu örgütün evladıyım, her görevi yapmaya hazırım, amasız fakatsız." dedi.

"ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN YARINLARIDIR"

Okay, sıraya takılmamak gerektiğini söyleyerek ikinci kez aday olduğunu ve her ikisinde de arka sıralarda  yer aldığını söyledi. Sırayı hiç problem etmediğini söyleyen Okay " Önemli olan Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği, çocuklarımızın yarınlarıdır. İşçilerin, emekçilerin daha iyi şartlarda yaşadığı, öğrencilerin parasız eğitim gördüğü bir ülkeyi düşlüyoruz.Düşümüzü, ben demeden gerçekleştirmek için mücadele edeceğiz. " dedi.

"CHP ÖRGÜTÜ TEK VÜCUD OLDU"

Okay, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce içinde konuştu. Partisi adına çok doğru bir aday olduğunu söyleyen Okay " Muharrem İnce partiyi birleştirdi, CHP örgütü tek vücut oldu. Genel başkanımız çok doğru bir karar verdi.İnce'nin seçilmesi örgütte bir heyecan yarattı, örgüte dinamizm geldi." diyerek İnce'nin Cumhurbaşkanı seçileceğini söyleyen Okay, tüm örgütü sahaya çalışmaya davet etti.  

Editör: Haber Merkezi