İZ GAZETE - YSK takvimine göre dün meclis üye aday listeleri il ve ilçe seçimler kurullarına teslim edildi. Partilerin aday belirleme trafiğinde son gün hareketli dakikalar yaşandı.

Siyasi partilerin Meclis üyesi adayı belirleme noktasında hangi kriterleri göz önünde bulundurduğu kafaları karıştırırken, Bayraklı’da meclis üyeleri listeleri tartışılmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’in Bayraklı listelerinde tam hâkimiyet kurması, CHP’nin tabanında rahatsızlık yaratırken; AKP ve MHP’den yapılan transferlerin de seçildikten sonra ne yapacakları merak ediliyor. Bayraklı’da

MÜTEAHHİT KARDEŞLER İKİ KOLDAN BAYRAKLI MECLİSİ’NE!

Öte yandan; Bayraklı için AKP ve CHP’nin listelerinde ilginç bir ayrıntı dikkat çekiyor.  Bayraklı’da AKP’nin kontenjan 1. sıra meclis adayı olarak listede yer alan Latif Aydemir’in öz kardeşi Kıyasettin Aydemir, yine Bayraklı da ancak bu sefer Cumhuriyet Halk Partisi’nden 19. sıra belediye meclis üye adayı olarak listelerde yer aldı. Bayraklı’da bulunan Aydemir Plaza’nın sahibi olan Aydemir kardeşler, Bayraklı’da müteahhitlik yapıyorlar.

OKURLARIMIZ SORUYOR: ‘BU AİLE HANGİ PARTİYE OY VERECEK?’

Latif ve Kıyasettin Aydemir’in farklı siyasi partiler üzerinden aynı ilçede meclis üyeliğine aday olmaları kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Gazetemize ulaşan Bayraklılılar “Bu aile hangi partiye oy verecek? Bu kardeşler seçildikten sonra birbirlerine muhalefet mi edecek yoksa el ele kol kola müteahhitlik mi yapacak?” sorularını gündeme taşımamızı talep etti.

Editör: Haber Merkezi