Milletvekili Murat Bakan, Kayalar’a destek verdi. Birlikte Tekeli köyünde ev ziyaretinde bulundular.

Buluşmada 31 Mart seçimlerinin Menderes ve ülkemiz için önemine dikkat çeken Bakan, “Zaman, küslük, kırgınlık zamanı değil; birleşme, tek yumruk olma zamanı. Partililerimiz arasında her ne yaşandıysa, geride kaldı. 31 Mart’ta halktan uzaklaşmış belediyecilik zihniyetinden kurtulmak için hepinizin oylarına ihtiyacımız var” dedi.

Köylerin belediye hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını belirten Başkan adayı Mustafa Kayalar, köylerden başlayarak tüm yerleşim birimlerinin hizmet açığını kısa zamanda kapatacaklarını söyledi. CHP İzmir Milletvekillerinin desteğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu da belirten Kayalar, “Köylerimizin, mahallelerimizin kanaat önderleriyle, muhtarlarıyla, sorunlar ve çözümler konusunda işbirliği yapacağız. Problemli tek köy, tek mahalle kalmayacak. El ele, omuz omuza çalışarak, Menderes’in her köşesindeki sorunları kökünden çözeceğiz” diye konuştu.

Mustafa Kayalar, seçim çalışmaları sırasında bir de güzellik salonunun açılış törenine katıldı. Dilek Solak’a ait güzellik salonunda Menderesliler ile bir araya gelen Kayalar, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Kayalar, Menderes’teki tüm esnafların ekmeğini büyütmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi