TUGAY CAN / İZGAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İzmir’de sık görüştüğü isim İzmir Bakırçay Havzası Balkan ve Rumeli Göçmenleri Derneği Başkan Gürol Türkmentepe gazetemize konuştu.

ATATÜRK’TEN SONRA İLK KEZ

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile 15 yıldır bir tanışıyor olduklarını belirten Türkmentepe, “Cumhurbaşkanı adayımızın balkan camiasında çok fazla emeği vardır. Dernek ve fedarasyon olarak kendisinin sonuna kadar destekçisiyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra ilk kez göçmen bir Cumhurbaşkanımız olacağı için heyecanlıyız.” dedi.

“HUZURU, ADALETİ, ÖZGÜRLÜĞÜ ÜLKEMİZE GETİRECEK”

Muharrem ince ile İzmir’e geldiği süreçlerde görüştüğünü dile getiren Türkmentepe, “Kendisini dün havaalanında karşıladık. Aydın mitingine birlikte gittik. Bu sabahta havaalanında yolcu ettik. Yarın Kütahya mitinginde birlikte olacağız. Selanikli hemşerimizin desteği ile Muharrem İnce’nin huzuru, adaleti ve özgürlüğü ülkemize getireceğine inanıyoruz. Bu karanlık süreçten Muharrem İnce ile çıkacağız diye düşünüyorum. “ şeklinde konuştu.

MİTİNG MİTİNG GEZİYORLAR

Muharrem İnce’nin adaylığının açıklanmasının ardından Denizli, Bursa, Balıkesir, İzmir, Ankara, Uşak,Afyon, Aydın, Gümülcine, Kıcaaili, Manisa, Soma , Çanakkale ve Bilecik mitinglerine katıldığını aktaran Türkmentepe, Muharrem İnce’ye ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi