DUYGU KAYA/ İZ GAZETE- İYİ Parti Balçova İlçe Başkanı Hicran Helezür, partinin ilçede yaptığı çalışmalar ve geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun Balçova’ya ziyareti hakkında İz Gazete’ye açıklamalarda bulundu.

Helezür ayrıca, Balçova Belediye Başkanı ve CHP-İYİ Parti İlçe Başkanları’nın kadın olmasına da dikkat çekerek, “Balçova’yı kadınlar yönetiyor desek abartmış olmayız, yurttaşlar bu konuda çok şanslı” ifadelerini kullandı.

‘İLÇEMİZDE İKTİDAR PARTİSİNDEN DUYULAN RAHATSIZLIK ÇOK BÜYÜK’

İYİ Parti Balçova İlçe Başkanı Hicran Helezür, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun Balçova’ya ziyaretine yönelik şöyle konuştu:

“Sabah ziyareti olması sebebiyle muhtarlarımızla ve mahalle başkanlarımızla kahvaltılı toplantı düzenledik. Milletvekilimiz Dervişoğlu; 8 mahalle muhtarımız, mahalle başkanlarımız, üyelerimizle sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Devamında sahadaydık, vekilimizle birlikte kahvehane toplantıları ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Esnaf ve vatandaşımızın ilgisinden anladık ki Balçova ‘İYİ’leşmeye başlamış. İlçemizde de iktidar partisinden duyulan rahatsızlığın çok büyük olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.”

‘BALÇOVA’YI KADINLAR YÖNETİYOR DESEK ABARTMIŞ OLMAYIZ’

Başkan Helezür, Balçova yöneticilerinin kadınlardan oluşmasının olumlu bir etkisi olduğunu aktararak, “Belediye Başkanımız Çalkaya’nın ve ittifak ortağımız CHP İlçe Başkanı’nın da kadın olmasından dolayı Balçova’yı kadınlar yönetiyor dersek abartmış olmayız. Bir kadının her kapıyı açacak, her sorunu çözebilecek kapasitede olduğunu düşünürsek, Balçova’nın bu konuda çok şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Yani tüm yöneticilerin kadın olması bizim çalışmalarımıza olumlu etki ediyor” dedi.

‘İLÇEMİZDE İNSANLARLA İÇ İÇEYİZ’

İYİ Parti’nin Balçova’da etkili olduğunu ifade eden Helezür, “Partimizin kuruluşundan itibaren siyasetin içinde aktif rol aldım ve 3,5 yıldır Balçova İlçe Başkanlığı görevimi layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Bu süre zarfında yönetim kurulumuzla birlikte yerelde, birçok dernek, oda ve sivil toplum kuruluşunu ziyaret ettik ve bu ziyaretleri aralıklarla tekrarlıyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in il il, ilçe ilçe dolaşarak vatandaşımızın sorunlarını dinlemesine paralel olarak, biz de ilçemizde sürekli insanlarla iç içeyiz” dedi.

“Ülkece geçirmekte olduğumuz bu zor süreçte, vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz” açıklamasında bulunan Hicran Helezür, “Çözüm odaklı sosyal sorumluluk projeleri üretiyoruz. Sık aralıklarla sivil toplum kuruluşlarını ve esnaf odalarını ziyaret ediyoruz” diye konuştu.

SEÇİME HAZIRIZ MESAJI

Başkan Helezür, İYİ Parti’nin Balçova’da büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, “Bunu üye olmak için ilçe binamıza gelen vatandaşlarımızın gözündeki pırıltıdan anlamak hiç zor değil. Balçova İYİ Parti, yönetim kurulundan üyelerine, mahalle başkanlarına, sandık görevlileri, müşahitleri ve okul sorumlularına kadar zamanında veya erken, hangisi olursa olsun seçime hazır” dedi.

Editör: Haber Merkezi