İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday adaylığı süreci devam ederken bir aday adaylığı açıklaması da Tire'den geldi. CHP Genel Merkez Enerji Komisyonu Üyesi olan Ayten Gülsever Tire'de aday adayı olduğunu açıkladı. Ayten Gülsever, yaptığı açıklamada, "Tire’yi ülkemize ve dünyaya açacağız. Çok önemli ulusal ve uluslararası işbirliklerini yaşama geçireceğiz. Bütün aday arkadaşlarıma, bugüne kadar Tire’ye hizmet eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Gülsever ayrıca, diğer aday adaylarına teşekkür ederken, "Bu bir hizmet yarışıdır, bu bir bayrak devridir. Hepimizin amacı Tire’yi hak ettiği yere taşımak ve halkımızı mutlu etmektir. O nedenle Tire’de herkesle birlikte omuz omuza çalışacağız. Hiçbir ayrımcılık yapmadan, kimseyi dışlamadan bir büyük aile olacağız ve hep birlikte başaracağız." diye konuştu.

Gülsever'in açıklamasının tamamı şu şekilde;

"Bugün hayatımın en mutlu günlerinden birini yaşıyorum. Hayatı bürokraside, sivil toplum örgütlerinde, meslek örgütlerinden geçmiş ve hep halka hizmet etmeye çalışan biri olarak bugün yeni bir hizmet yarışına çıkıyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
İzmir’imiz, Tiremiz Cumhuriyettir ve Cumhuriyet en çok biz kadınlar için bir devrimdir. Büyük Atatürk’ün izinde bu ülkenin kaderini ancak ve ancak kadınlar değiştirebilir. Buna inanarak yola çıkıyorum. Bizim ülkemize, tarihe ve Atatürk’e borcumuz var. Bize bu kadar güvenen, bizi eşit bir yurttaş statüsü veren Atatürk’ün ülkesi, eserleri, Cumhuriyetimizin kazanımları sahipsiz değildir.
Biz bu ülkenin kadınları olarak Cumhuriyetin bizim için ne kadar değerli olduğunun bilincindeyiz. Bunun için aday oldum, bunun için yola çıkıyorum.
Tiremizi ekonomik, kültürel ve sosyal alanda marka bir ilçe haline getireceğiz. İlçemizin tarihi ve sosyal dokusunu koruyarak, onu her alanda kalkındıracağız. Tire’de hep birlikte görülmemiş bir başarı hikayesini hep birlikte yazacağız. Bizim azmimiz, Tire’nin potansiyeli ile çok büyük başarılara imza atacağız.
Artık her kent, her ilçe bir marka olmak zorunda. Herkes kendi markasını yaratmak durumunda. Biz Tire’de olan ve üretilen ne varsa birer marka yapacağız. Burada üretilen emek, burada üretilen ürünler karşılığını bulacak. Tire’de yaratacağımız model örnek olacak ve herkes Tire’de bir belediyecilik modelinden söz edecek.
Tire’yi ülkemize ve dünyaya açacağız. Çok önemli ulusal ve uluslararası işbirliklerini yaşama geçireceğiz.
Bütün aday arkadaşlarıma, bugüne kadar Tire’ye hizmet eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ancak bu bir hizmet yarışıdır, bu bir bayrak devridir. Hepimizin amacı Tire’yi hak ettiği yere taşımak ve halkımızı mutlu etmektir. O nedenle Tire’de herkesle birlikte omuz omuza çalışacağız. Hiçbir ayrımcılık yapmadan, kimseyi dışlamadan bir büyük aile olacağız ve hep birlikte başaracağız.

Editör: Haber Merkezi