İZ GAZETE - CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CHP İzmir örgütü ilçe başkanları ile birlikte ‘Müslüm’ filmini izledi. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını anlatan film gişe rekorlarını altüst etmiş ve çok konuşulmuştu.
Özkan’ın ilçe başkanları ile buluşmasını sosyal medya hesabından duyuran Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Grusçu, "Genel Başkan Yardımcımız Tuncay Özkan ve ilçe başkanlarımızla ‘Müslüm’ filmini izledik. Yoksulluk, aile içi şiddet, halkevleri ve sosyolojik hafızamız... Toplumsal gerçeklerimizin ve bizi bize anlatan hikayemizin bir parçası: Müslüm!" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Karşıyaka’da bulunan bir sinema salonunda gerçekleşen buluşmaya Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Buca İlçe Başkanı Kasım Özkan, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı, Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, Beydağ İlçe Başkanı Mehmet Soğukkuyu, Tire İlçe Başkanı Şenol Uçar, Menderes İlçe Başkanı Turgay Güler’in yanı sıra ilçe başkanlıklarından aday adaylığı için istifa eden Utku Gümrükçü, Özcan Durmaz, Hakan Şenoyar, Bülent Çumçum ve Feridun Yılmazlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi