İZ GAZETE - Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Çiğli Belediye Başkanı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yu makamında ziyaret etti.

31 Mart yere seçimlerinin ardından İzmirli Belediye Başkanları 100 günlük icraatlerini kamuoyu ile paylaşmıştı. Belediye Başkanları bir de Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Buluşmayı sosyal medya üzerinden duyuran Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yaptığı açıklamada "Rekor oy alarak göreve geldiğimiz Konak'ta 100 günlük hizmet raporumuzu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na aktardık. Söz verdiğimiz hizmetleri hayata geçirmeye başladığımız bu 100 günde öncelikli hedefimiz olan Kentsel Dönüşüm için planlarımızı ve çalışmalarımızı anlattık" ifadelerini kullandı.

GÜMRÜKÇÜ KILIÇDAROĞLU'YA NE HEDİYE ETTİ?

CHP Liderini ziyaret eden bir diğer isim olan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ise Kemal Kılıçdaroğlu'ya Çiğli Belediyesi'nin simgesi olan flamingo biblosu hediye etti. Gümrük yaptığı açıklamada ise "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Çiğlililerin selamını ilettik ve Flamingo hediye ettik..." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi