Yaşanan doğal afet sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ olay yerine gitti. Son dönemdeki yoğun yağışların neden olduğu Eğridere Mahallesin'deki toprak kaymasında 27 ev hasar görürken, mahalle yollarının çeşitli noktalarında ciddi şekilde yarıklar oluştuve çökmeler meydana gelds.Oluşan bu afette evleri hasar gören ve hayvanları telef olan Bornovalı yurttaşlar,yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek yetkili mercilere seslendi. 

İzmir itfaiyesi, AFAD ve Bornova Belediyesi'nin personeli olay yerinde gerekli çalışmaları yürütürken Kızılay'ın da mağdur olan yurttaşlara yardım çadırında yemek dağıtacağı bilgisi verildi.

CHP'li İDUĞ, AFET BÖLGESİNDEYDİ

Bornova'nın mahallelerinden biri olan Eğridere'de yaşanan doğal afeti yerinde incelemeye giden Dr. İduğ, afet alanında çalışmalarını yürüten ekiplerden bilgi aldıktan sonra bölge halkını dinledi. Burada kendisine yöneltilen sorunları, ihtiyaçları dinleyen ve not alan İduğ, Eğriderelilere geçmiş olsun dileklerini ileterek, bu konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi