TUGAY CAN / İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Kolları ‘Her Mahallede Bir Genç’ modeli ile yollara düştü. Proje kapsamında, 5 bölge üzerinden İzmir’in 30 ilçesini gezecek ve burada toplantılar düzenleyecek olan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Örgütü, gençleri aktif siyasete katılımını arttırmayı amaçlıyor.

Gençlerle üçüncü defa buluştuklarının altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Kolları Balkanı Ozan Uyan, “Bu proje kapsamında bütün ilçeleri gezeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi yüzde yirmi gençlik kotası ile belki de dünyada en yüksek kotaya sahip bir parti. Dolayısıyla bizim yaptığımız çalışma gençlik kotasını arttırmaktan ziyade gençlerin aktif siyasete katılımının önünü açmaktan yana. Bu proje aynı zamanda yüzde yirmilik gençlik kotasının Cumhuriyet Halk Partisi’nde kurumsallaşmasının önemli bir mihenk taşı.” diye konuştu.

2 GÜNDE 12 İLÇE BAŞKANI İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyaretlerin hız kesmeden devam edeceğini kaydeden Uyan, şu ana kadar Beydağ, Selçuk Kiraz, Bayındır, Ödemiş Torbalı Menderes, Tire, Kemalpaşa, Bornova, Bayraklı, Karşıyaka ve Çiğli ilçeleri ile toplantılar yapıldığını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi