Bu yarattığınız korku düzeni elbet son bulacak! Çırpınışlarınız boşa! Biz kazanacağız, siz tarih olacaksınız! İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in yanındayız!

Bu kadar mı rahatsız oldunuz İzmir’in kurtuluş coşkusundan. Bu kadar mı korkuyorsunuz? Sudan sebeplerle 3 ayrı soruşturma izni verilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in yanındayız. Başkanımızı sizin son çıpınışlarınıza yedirmeyiz.

Bu topraklarda haine hain denir. Uyuşturucu kaçakçıları, teröristler ve mafya sokaklarımızda cirit atarken İçişleri Bakanlığı işi gücü bırakıp İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e soruşturma izni veriyor. Hiç kıvırmayın. Bu zırvaları yemeyiz. Başkanımızın yanındayız.

Özgürlüğün kenti İzmir'imizi yöneten Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in yanındayız.

Uyuşturucu kaçakçıları, teröristler, mafya sokaklarımızda gezerken İçişleri Bakanlığı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e düşüncesini açıkladığı için soruşturma izni veriyor. Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Meydanlardan korkanlar, sandıkta yenilecek.

Akla hayale gelmeyen suçlara skandallara sessiz kalanlar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e jet hızıyla soruşturma başlattılar. Bizim kimseden korkumuz yok, tehditler bizi yıldırmaz. @tuncsoyer'in yanındayız.

Baskılarınız karşısında tek bir geri adım attıracağınızı zannediyorsanız, yanılıyorsunuz. İzmir BB Başkanımız Tunç Soyer (@tuncsoyer) asla yalnız yürümeyecek. Onun arkasında sadece İzmir’liler değil, demokrasiye inanan milyonlar var.

Korku dağları sarmış belli! Siyasi ömrünü tamamlayan iktidarın baskıları,beyhude ayak oyunları devam ediyor. Şimdide İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e soruşturma izni veriliyor.Sonuna kadar @izmirbld Başkanımız @tuncsoyer’in arkasındayız. #TuncSoyerYalnızDeğildir

DENİZ YÜCEL: VIZ GELİR

Kendi koltuğu sallantıda olan fotoromancı, çareyi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e sudan sebeplerle soruşturma izni vermekte bulmuş. Şunu çok iyi anlamak gerekir. Burası İzmir, sizin bu ayak oyunlarınız bize vız gelir..!