TUGAY CAN / İZ GAZETE - 31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesi ve Belediye Başkanlarının belirlenmesinin ardından Belediye kadroları da netleşmeye başladı. Bu kapsamda Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcılığı görevine de Cumhuriyet Halk Partili Kazım Çam getirildi.

İLÇE BAŞKANI’YKEN İNCE İLE BİRLİKTE ÇALIŞMIŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde birçok görevde yer alan Kazım Çam ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi’nde Güzelbahçe İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü. Çam, ayrıca görev süresi içerisinde Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa İnce ile birlikte çalışmıştı.

31 MART’TA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SEÇİLMİŞTİ

Öte yandan 31 Mart yerel seçim süreci içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Kazım Çam, Cumhuriyet Halk Partisi’nden ikinci sıradan Güzelbahçe Belediye Meclis üyesi seçilmişti.

‘BU GÖREVİ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZE İNANIYORUM’

Konuya ilişkin gazetemize konuşan Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye teşekkür ederek “Belediye Başkanımızın bir onurlandırması oldu Bana güveni için teşekkür ediyorum. Bu görevi layıkıyla yapacağım. Bu noktada hem Belediye Başkanımıza hem de Belediye Meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görevi başarıyla birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi