İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi’nin son ilçe kongresini geçen hafta sonu yaptığı Çiğli’de adı İl Başkanlığı için de geçen yeni İlçe Başkanı Utku Gümrükçü görevi devraldı. Törene üyelerin yoğun ilgisi nedeniyle İlçe Binasında izdiham oluştu.

‘PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ’

İlçe binasında gerçekleşen devir teslim törenine parti üyeleri akın etti.  Törende ilk konuşmayı yapan Çiğli’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şirin Akgül “Çok güzel bir kalabalık ve coşku var. İnsanların gözlerinde heyecan var. İnanıyorum ki bu heyecanla 2019’da partimizi iktidara taşıyacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Küskünlük, kavga, kırgınlık olmadan, geçmişi irdelemeden yürüyeceğiz. Ben inanıyorum ki yeni gelen yönetim geçmişi unutarak 2019’un hesabını yaparak çok iyi şeyler yapacağına eminim. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Zeynel kardeşime ve yönetimine de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MERTOĞLU: ‘YENİ BAŞKANIMIZIN EMRİNDEYİZ’

Törende konuşan eski Başkan Zeynel Mertoğlu, “Biz görevi 2 sene önce teslim aldık. Bu süreç içerisinde onurlu ve şereflice, şeffaf bir anlayışla görev yaptık. Bu süreç içerisinde bizim yanımızda olan bütün yoldaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Borcumuz yok, yeni bir aracımız var. Yeni ilçe başkanımıza, yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza başarılar diliyor, her daim örgütün yanında olacağıma söz veriyorum. Amasız, fakatsız tüm ekip arkadaşlarımız yeni ilçe başkanımızın emrindedir.”dedi. Mertoğlu, Utku Gümrükçü ve yönetimini özellikle sosyal medyadan eleştirmeyeceğini ve aynı duyarlılığı herkesten beklediğini vurguladı.

GÜMRÜKÇÜ: SANDIK 17 ARALIK’TA KAPANDI

Son konuşmayı yapan yeni İlçe Başkanı Utku Gümrükçü alkışlarla başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sizlerle yeniden büyük bir coşku ile sevinçle mutlulukla bir arada olmanın gururunu yaşıyorum. Önemli bir süreç bizi bekliyor. Çiğli ilçe örgütü olarak hep birlikte önce ilde sonra Ankara’da daha güçlü bir CHP için çalışmak bizim görevimiz. Sandık 17 Aralık’ta kapanmış ve tüm hesaplar bitmiştir. Bugün itibariyle beyaz ve temiz bir sayfa açıyoruz. Önce başkanımızla ve Erkan Akar’la oturup onların fikirlerini alacağız. Çiğli’ye hizmet etmek için kimin aklında ne varsa, kimin enerjisi varsa hepsini CHP iktidarı için seferber edeceğiz”

Törene, Gümrükçü’nün karşısında rakip olarak çıkan ve seçilemeyen Erkan Akar katılmadı. Eski Başkan Mertoğlu, Gümrükçü'ye yakasından çıkardığı CHP rozetini taktıktan sonra çiçek hediye etti. 

Editör: Haber Merkezi