İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım-Hande Ural çifti dün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kıydığı nikah ile dünyaevine girdi.

Tüm Türkiye’nin dikkat kesildiği İsmail Küçükkkaya moderatörlüğünde gerçekleşen tarihi yayında Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı AKP’li Binali Yıldırım ile Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP Ekrem İmamoğlu arasında gerçekleşen canlı yayının da yayınlandığı düğüne Cumhuriyet Halk Partisi İzmir örgütünden pek çok isim katıldı.

YÜCEL İLE GÜRBÜZ ŞAHİTLİK ETTİ, SOYER NİKAHI KIYDI

Baran Gezmiş Yıldırım ile Hande Ural çiftinin nikahında şahitlikleri Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel gerçekleştirirken nikahı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kıydı. Düğünde ayrıca Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları ve ilçe yöneticileri de bulundu.

Gazetemize daha önce verdiği demeçte nikah tarihini Ocak ayında belirlediklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, “Hande'yi gençlik kollarından beri tanıyorum bir buçuk yıl önce böyle bir yola çıktık. 16 Haziran'da mutluluğumuza bütün sevenlerimizin şahit olmasını istiyoruz. Bizi sevip değer veren insanların bu konuda mağdur olmasını istemiyoruz. Umuyorum ki düğünümüz çok renkli ve çok güzel geçecek ve yine umuyorum ki her şey çok güzel olacak” demişti.

Editör: Haber Merkezi